USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Регіонали проникають у школи. ФОТО

5 Травня 2010 17:48
Сьогодні перед урочистим зібранням Волинської обласної організації інвалідів війни та Збройних Сил з нагоди Дня Перемоги у гімназії №4 імені Модеста Левицького роздавали вітальні листівки від голови Партії Регіонів Миколи Азарова.
Листівки разом із георгіївськими стрічками роздавали дві дівчини, які представилися активістками волинського осередку Партії Регіонів. Вони пояснили, що листівки дають лише ветеранам, а георгіївські стрічки усім, в тому числі дітям.

Окрім ветеранів на зібранні були присутні Луцький міський голова Богдан Шиба та директор гімназії і депутат Луцької міськради від партії «Наша Україна» Олександр Мишковець.
Начальник управління освіти Луцької міськради Анжела Масиник прокоментувала, що, на її думку, "школа і освіта мають бути поза політикою взагалі. Може, це якась провокація. Знаючи прихильність директора школи до іншої політичної партії, я щось коментувати не берусь. Може це хтось із батьків, може, без відома дирекції".
Разом із тим, Масиник зазначила, що управління не проти спонсорської допомоги від будь-якої політичної партії або громадської організації, проте за умови, що взамін меценати нічого не отримають.
Батьки, які сиділи в хореографічному залі, поряд із актовим, жартували, що поряд із листівками ПР варто було б роздавати ще й вітання від БЮТу – для політкоректності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Саша Показати IP 5 Травня 2010 21:58
Знаючи "обдарованість" Башкаленка можу сказати що це не провокація а бажання "тупо" збутися присланих з Києва вітальних листівок... не думаючи куди кому і навіщо...
Регионы Показати IP 5 Травня 2010 22:49
Мишковец все знал мы с ним все согласовали. Какие вопросы? Мы же не бендеровские листовки раздавали. Все путем товарищи.
МT Показати IP 6 Травня 2010 00:50
to Регионы Бендери - це мысто в Молдавії! Баран тупорилий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus