USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ремонт Привокзального майдану завершиться до 14 вересня

11 Вересня 2012 17:42
Оновлений Привокзальний майдан планують урочисто відкрити 14 вересня.

Про це під час оперативної наради в міськраді повідомив Луцький міський голова Микола Романюк.

Посадовець зауважив, що капітальний ремонт Привокзальної площі завершили раніше, ніж планувалося. Хоча терміни завершення реконструкції у мерії щоразу називали різні. Так, у квітні під час зустрічі з керівництвом Львівської залізниці міський голова говорив про те, що оновлення площі завершиться на початку жовтня.

А уже 8 серпня під час виїзної наради за участю Романюка мова йшла про те, що реконструйований майдан відкриють до Дня незалежності України.

Наразі ж Микола Романюк запевнив, що урочисте відкриття площі відбудеться наприкінці тижня. Втім, лише площі, наголосив мер: «По паркан території залізничного вокзалу. Але майдан – готовий, і готовий раніше, ніж ми планували. Люди вже звертаються, які проживають там, бо тролейбуси там не ходять і людям важко добиратися додому, до вокзалу».

Нагадаємо, реконструкція майдану відбувалася за кошти держбюджету. Загалом на ці потреби ще взимку цього року було передбачено 3,7 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
place Показати IP 11 Вересня 2012 18:27
Посмотрим какое качество будет с их "капітальний ремонт Привокзальної площі завершили раніше, ніж планувалося"!
гнидавець Показати IP 12 Вересня 2012 10:24
там де плитка лежить у чиновникiв-корупцiонерiв - там якостi не буде, двайцять рокiв те г...но кладут, воно зразу лущиться, а совiстi не мают.
УКомпостер Показати IP 12 Вересня 2012 14:52
Хто памятає колишню Привокзальну площу 60-х, а потім її в добу Брежнєвського прагматичного ренесансу думаю з великою У В А Г О Ю віднесуться до всієї цієї архітектурної "галіматьї" епохи Романюка-Казмірука... Памятаєте як було у Нєкрасова: Тятя, тятя, а кто эту дорогу строил?... (а у тяти пальто на красной подклатке)
Эллочка Огурцова Показати IP 12 Вересня 2012 15:08
Мрак.Жуть.Крррасота. А как хорошо началось:вызываем в Москву:)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus