USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Річку Сапалаївку розчищали граблями. ФОТО

19 Березня 2010 13:09
Cанітарно-екологічний день розпочався сьогодні у Луцьку. Мета – розчистити річку Сапалаївку. Використовували і машини, і електропили і навіть граблі.
Вісім з половиною кілометрів річки Сапаліївки проходить через увесь Луцьк. Аби покращити екологічний стан цього відрізка, відділ екології міської ради напередодні Всесвітнього дня охорони водних ресурсів організував масове прибирання самої ріки та її берегів.

«Ми вирубуємо зламані дерева, прочищаємо річку і збираємо сміття на березі», - каже начальник відділу екології міської ради Борис Сорока

Участь в акції взяли працівники підрозділів міської ради, студенти ВНУ ім. Лесі Українки та Педагогічного коледжу, а також працівники установ та організацій, що розташовані поблизу Сапаліївки.


За півгодини роботи з двохсот метрів прибережної території зібрали вантажівку сміття.

Працівник Волинської державної служби охорони навколишнього природного середовища Ігор Остапчук розповів, що бере участь у санітарно-екологічних днях вже три роки. «Так, річка брудна. Потрібно ставити фільтри там, де Сапалаївка впадає у Стир. Також, якщо її регулярно прибирати, то буде результат» - каже він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ігор Показати IP 19 Березня 2010 14:22
Славіку, кидай курити. Мінздово попереджає: курці помирають рано, всі інші - ввечері!!!
Пацан Показати IP 19 Березня 2010 14:49
Сильна толока - усі стоять, один Белов курить :)
Паша Показати IP 19 Березня 2010 14:56
Треба ще поставити сміттєві баки та інформаційні вивіски з сленгами що не потрібно забруднювати природу!
толочник Показати IP 21 Березня 2010 20:05
хто курить то його проблеми, а сороці Іноді Краще жувати чим керувати
Volynyanyn Показати IP 22 Березня 2010 13:35
Вони так щороку будуть чистити, їм дешевше ніж поставити сміттєві баки. А так класне слово "толока" от і толочіть кожного року, а щоб донести до людей інформацію про те що не слід смітити і облаштувати територію. Та де там, у нас "толока" щороку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus