USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романюк не продаватиме «Промінь», обіцяє відремонтувати

18 Травня 2011 16:55
В луцькій мерії міркують над реконструкцією міського кінотеатру «Промінь» – планують зробити два кінозали і один зал для концертів, а от продавати комунальне приміщення не будуть.

У цьому запевнив міський голова Луцька Микола Романюк під час чат-конференції на інтернет-виданні «Волинські новини» у середу, 18 травня.

Романюк каже, що «Промінь» нині у «жахливому стані», тому зволікати з ремонтом не варто, запевнив мер.

«В нас в Луцьку немає нормального кіноконцертного залу. Там такі крісла жахливі. Я колись ходив на «95 квартал», то в цьому переконався», – розповів він.

Нині, розповів луцький мер, знайшлись бізнесмени, які готові проінвестувати реконструкцію «Променя».

«Є пропозиція зробити там 2 кінозали по 200 місць і один концертний на 600. Ми вивчаємо пропозиції. Але просто так продавати його ніхто не збирається», – запевнив Романюк.

До того ж, мер додав, що сьогодні кінотеатр, хоча і не є збитковим, проте «заробляє копійки». Раніше ж, запевнив Романюк, «Промінь» був збитковим.

ЧИТАТИ ПОВНИЙ ТЕКСТ ЧАТУ З МИКОЛОЮ РОМАНЮКОМ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Анонім Показати IP 18 Травня 2011 17:55
Лучани!Ось подивіться,яка підміна понять:взяли в оренду Промінь -боргів перед містом понад 2 мільйони,а тут ТзОВ прокуратура ні до кого діла не мала,бо поділилися.Знаю!
ліберал Показати IP 18 Травня 2011 23:04
соромно за такий кінотеатр, майже в усіх обласнихз центах провели реконструкцію подібних споруд. Потрібно здати кінотеатр в оренду фаховому оператору, а приміщення "перетворити" в розважальний центр, але навряд це зроблять чиновники.., тому треба продавати..
Иван до ліберал Показати IP 19 Травня 2011 10:28
+100. Самый позор - в нем начали эти ужасные "выставки" проводить, китайским барахлом торгуют. ВОт представляю, приехал гость в Луцк: "это что у вас? - да это наш кинотеатр...". Во имидж у города!!!
Вася до Иван Показати IP 19 Травня 2011 10:42
Я якось проходив - стоять колонки біля входу і музика лабає на всю. Ласковий май помоєму. Нахєра це в центрі міста????
Здравий Показати IP 19 Травня 2011 09:57
В Луцьку вже не раз можна було переконатися, як міська влада може створити нормальне підприємство. Чого далеко бігати - ЛПЕ. Не розумію я Романюка... Продати! - і гроші будуть, і може нормальний бізнесмен з того хліва щось зробить
Молодий Показати IP 19 Травня 2011 10:30
Не можна продавати - Романюк діло каже. Це Шиба не здалий був з Проміньом шось зробити. Романюк зробить. він господар
Скептик до Молодий Показати IP 19 Травня 2011 12:17
Ага, зробить. Хай запитає свого вірного радника Кривицького, за часів мерствування якого геть нічого з Променем не зробили! Як стояв так і стоїть і розвалюється. Так і Романюк ніц з ним не вдіє. Як би не пнувся
Doom Показати IP 19 Травня 2011 10:33
"Я колись ходив на «95 квартал», то в цьому переконався". А якби не 95 квартал то мер і не зав би що у Промені робиться. Мдя..... з таким мером у Промені скоро криша на голову впаде
Иван до Doom Показати IP 19 Травня 2011 13:10
Поэтому Романюк и такой уверенный, что он его отремонтирует. А пойдет, посмотрит на это убожество, - и сразу начнет инвестора искать. И правильно сделает, надоело позорится
Парень Показати IP 19 Травня 2011 10:40
Зачем селу Луцку еще один кинотеатр??? есть же Адреналин! современный, удобный. Не то что Проминь
Глядач Показати IP 19 Травня 2011 11:53
Був якось у Промені затягнула знайома. Не памятаю навіть, як фільм називався. та й не видно було добре. КОМУ ПОТРІБЕН ТАКИЙ КІНОТЕАТР, У ЯКОМУ ПОКАЗУЮТЬ ЖАХЛИВОЇ ЯКОСТІ ФІЛЬМИ??7 Тими більше дійсно є вже АдреналіY. Того підтримую - продати. Звісно зумовою що покупець зробить щось путнє
Лучанка до Глядач Показати IP 19 Травня 2011 12:20
Знаєте, що з ним можуть зробити? Знести і побудувати житловий будинок! Так наші горе-інвестори завжди роблять, тільки до землі міської дориваються, тим більше у такому вигідному місці. НЕ можна продавати Промінь!!!
Глядач до Лучанка Показати IP 19 Травня 2011 12:48
Ваші аргументи щонайменше смішні. Ніхто не дасть зносити Промінь з тисячі причин. Як на мене найочевидніша - та, що Промінь - вигідний інвестиційний проект. Він справді у вигідному місці, але не для житлового будинку, а для того, чим є - кінотеатром. Дайте мені пару сотень тисяч доларів - я сам його куплю )))
Живу на Грушевськомго до Лучанка Показати IP 19 Травня 2011 12:57
Влада хай реально оцінить свої сили. Зробити наворочений кінотеатр вона не зможе, бо нема грошей, бо не ті закони, бо не ті керівники, бо бла=бла. От чого не відати його якомусь номальному бізнесмену?. От скаже Романюк - беріть і зробіть лялю. А потім мені від прибутку відстьогуйте. Все ж по закону можна зробити - в оренду наприклад.
Анджела Показати IP 19 Травня 2011 12:58
А я хочу шоб у Промені був аквапарк!!!! Хто за?
Антон до Анджела Показати IP 19 Травня 2011 13:07
Я - проти. Він не призначений для аквапарку
Кіноман Показати IP 19 Травня 2011 13:01
А мені не подобається Адреналін. Далеко. Давайте заставимо Романюка продати Промінь Адреналіну, хай він там зробить так як у себе
Луцьк до Кіноман Показати IP 19 Травня 2011 13:12
Хай Адреналін йде погуляти. Фуфлова кантора. В промені треба Кінопалац робити
Tarantino Показати IP 19 Травня 2011 13:33
Романюк каже, що "є пропозиція зробити там 2 кінозали по 200 місць і один концертний на 600" Так чекайте, від кого пропозиція? Знов будуть кусками в оренду здавати, а потім роками судитися, щоб їм вернули гроші...
Василь Показати IP 19 Травня 2011 14:32
Промінь має найбільший концертний зал у Луцьку. Там змушені робити свої концерти УСІ заїжджі артисти. Їх навіть у бичому Луцьку в кращі часи хватає. І всі вони відстьогують мерії. Тому два итання: 1) чи захоче Романюк продавати "курку яка несе золоті яйця". 2) Чи має шанс Луцьк врешті отримати нрмальний кіноконцертний зал європейського рівня?
Антон до Василь Показати IP 19 Травня 2011 17:11
Не меліть дурниць. В промені концерти - раз у рік
З досвіду Показати IP 19 Травня 2011 14:33
Минулої осені ходили в "Промінь". А чого ні? подумали. В "Адреналін" їхати далеко, гроші зекономимо, фільм гарний показували. Думаємо: треба місто підтримувати, краще хай наші гроші в бюджет підуть. На хвилині 15-тій пожалкувала про всі благородні наміри. Холодно було так, що руками розтирали носи і ноги. В залі крім нас - аж 2 чоловіки, які досиділи тільки до середини фільму. Ми принципово трималися до останнього. Після сеансу перша і єдина думка: терміново щось випити. Пляшка коньяку пішла так непомітно (навіть руки не зігрілись), довелося брати ще... Потім це все догнало, і цей похід в "Промінь" запам"ятається так надовго, що ніякий ремонт не заставить мене переступити туди поріг. На 95-кварталі хоч люди були, надихали... от якби мер попав на такий сеанс, як я - продав би в секунді всю ту контору з патрохами. Господар треба всюди!
Удівльен Показати IP 19 Травня 2011 16:18
Люди, а ви скажіть: хто? ходить? на кіно?!?!?! у Промінь!!!!!!!??????? Ну от тут на сайті багато людей буває, ну напишіть пару слов, признайтеся - невжне хтось ходить???? а якшо ні - то з чого він живе????????
ліберал Показати IP 19 Травня 2011 19:21
Цікаві коменти! А от щодо житлового будинку дійсно розсмішили )), Хоч Луцьк і місто відносно невелике, але з гарним потенціалом, депресивним його не назвеш. У такому місці як Промінь ідеально зробити розважальний центр, окрім Адреналіну (який дуже далеко) у Луцьку нічого подібного немає.. Але найбільший приклад недбальства навіть не Промінь, а власник ділянки навпроти нього (поблизу КХП №1).. Кілька гектарів в самому центі міста стільки років пустує, скоро ліс буде.. Криза кризою, але великий торгово-розважальній центр там так і проситься..
Filmnice Показати IP 19 Травня 2011 20:04
Нехай буде ще один кінокомплекс, я тільки за. Тільки треба зробити все по-людськи. Буде хоч якась конкуренція Adrenalin. І взагалі, колись у Луцьку будо безліч кінотеатрів, а зараз один(який з'явився тільки рік тому, у наш-то час). У Рівному "Кінопалац" приведений до пуття, то чому у нас "Промінь" нікому не потрібен?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus