USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Романюк пообіцяв приїхати на Вересневе

17 Травня 2011 09:02
Луцький міський голова Микола Романюк запевнив, що на 6 червня запланує виїзний прийом громадян у мікрорайоні Вересневе міста Луцька.

Про це він розповів на особистому прийомі громадян 16 травня після того, як отримав колективне звернення, жителів мікрорайону Вересневе, яке стосувалося вирішення проблеми водовідведення.

Відтак, Микола Романюк зауважив, що на 6 червня запланує виїзний прийом громадян – жителів цього мікрорайону – спільно з керівниками структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств. Зокрема на прийомі повинні бути представники управління містобудування та архітектури, земельного управління, КП «Луцькводоканал», «Луцьксвітло» та представників санітарно-епідеміологічної служби міста.

Крім того, зі слів Миколи Романюка, у найближчих планах міської ради – ремонт доріг в мікрорайоні Вересневе. Також Романюк заявив про плани зробити освітлення району – є за сприяння соціально-відповідального бізнесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мілано4ка Показати IP 13 Червня 2011 01:06
вже був)))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus