USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк працевлаштував депутата і невістку депутата

16 Березня 2011 12:55
У Луцькій міській раді відбувся конкурс на заміщення чотирьох вакантних посад.

Участь у конкурсі взяли 11 кандидатів, - повідомили 15 березня у Луцькій міській раді.

На підставі поданих документів, результатів письмового іспиту та співбесід, а також «враховуючи успішне проходження стажування», конкурсна комісія рекомендувала для призначення на посади чотирьох людей. Міський голова Микола Романюк видав відповідне розпорядження, і цих людей працевлаштували з 15 березня.

Отож від цього дня начальником відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради є Наталія Бунда. Вона є депутатом міськради, обраним за списком ВО «Батьківщина». Раніше Бунда працювала завідуючою відділом діловодства, обліку та кадрів Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина».

Заступником директора департаменту соціальної політики став Олег Главацький. За інформацією міськради останнє місце роботи Главацького - підприємець.

Спеціалістом І категорії сектору №2 відділу призначення державних допомог департаменту соціальної політики стала Ірина Бірюкова. Раніше Бірюкова працювала на Луцькому підприємстві електротранспорту. За неофіційною інформацією вона - дружина сина депутата міськради Анатолія Бірюкова.

Посаду начальника відділу транспорту та зв’язку управління економіки конкурс виграв Юрій Віскунов, який донедавна очолював міську ДАІ. Цікаво, що його посада стала вакантною всього п’ять днів тому – колишнього начальника Олександра Середу звільнили 10 березня через помилку у документації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
ліберал Показати IP 16 Березня 2011 13:24
Нічого поганого не скажу про Бунду, видно дівчина не дурна, раз змогла вибори у міськраду виграти (нехай 90% і дав рейтинг БЮТ).. Але відділ туризму і міжнародного співробітництва, як на мене має очолювати людина, яка цим давно замймається і цікавиться, як Юрій Моклиця, наприклад (до речі, його доля невідома). Він багато років займається громадською діяльністю у сфері туризму, має міжнародні контакти, вигравав гранти.. Політична доцільність у кадровій політиці Романюка перемагає над професійною..
Manhattan Показати IP 16 Березня 2011 14:26
секретарки міськради рульть!!!!!!!за списками Бюту і в депутати і на посади тепленькі...ото вже кращих з кращих добрали депутатів, ціни їм нема в базарний день.
Олександр Показати IP 16 Березня 2011 14:43
Як завжди перемогли депутати. Як мед, то ложкою.Де та правда ? Що таке Бунда? Молода дівчина, їй ще попрацювати, показати себе, а не відрразу начальником туризму. За які такі заслуги? А ще кого з депутатів не влаштував наш Романюк ? Чи це через одного? І там блати є. Коли це закінчиться?
Лучанин Показати IP 16 Березня 2011 14:46
Ото да. І там корупція. А куди поділи колишнього начальника туризму? За які заслуги Бунда ? А чому її раніше не працевлаштували? Хто там кришує ?
Відповідаю до Лучанин Показати IP 16 Березня 2011 15:50
Романюк
військовий Показати IP 16 Березня 2011 18:11
Що таке Бунда ?? Буде друга Голєва ? Що ще за новини такі цікаві. Хто чув про Бунду? Що за краля , видно добре сидить...
Ольга Показати IP 16 Березня 2011 18:12
Ага,вже й Бунда як Голева. Романюк проснись
Ащо Показати IP 16 Березня 2011 18:13
Романюк тільки й те робить, що працевлаштовує своїх. А що йому? Більш проблем нема. А скільки безробітних, але йому це до біса.
Інга Показати IP 16 Березня 2011 18:16
А Бірюкова, що за мадам? І з якого дива? Модна сильно, як і Бунда?
службовець Показати IP 16 Березня 2011 18:21
Яке відношення має Бунда до туризму ? Бо вона - працює в Батьківщині і депутат? Що це з мером ? Він щось переплутав. А з Бірюкова чим вислужилась ? Як формуються кадри? Яка освіта в цих дівок ? Який стаж в державних структурах ?
Оленка Європейська (Гольовая) Показати IP 16 Березня 2011 21:04
Як мощно Бірюков вплинув на Романюка, що той працевлаштував його невістку. Оце-то лобіст, оце-то глиба. Бірюков рулить містом! Бірюкова - у почесні лобісти міста! Бірюков - це наше луцьке все!
Пісняр до Оленка Європейська (Гольовая) Показати IP 17 Березня 2011 09:15
То ли еще будет...
Громадянин Показати IP 17 Березня 2011 09:21
Стаж цих людей в держаних органах дорівнює 0, в принципі як і вони самі. Але в нас визначальним в кадровій політиці міської ради є статеті та родинні зв'яки.
погляд Показати IP 17 Березня 2011 09:40
Бунда-молодий спеціаліст, інколи кадрам не вистачає нових сил.Час покаже
свобода Показати IP 17 Березня 2011 09:42
Бунда вже прилаштована,ще Василевського в Луцькрекламу і солодка парочка рулить.Оце все робота Пустоцвіта,ще Приступу в екологію і в місті ,,порядок,,СТИДОТА.ЗА КОГО ГОЛОСУВАЛИ.
Кино до свобода Показати IP 17 Березня 2011 13:52
Сирожа! В тебе ще словесний понос не закінчився?!!! Плакаєш, що депутатство перед сопливеньким носиком пройшло?!
Отставник Показати IP 17 Березня 2011 10:43
Девиз отставного офицера - "Всех имею"
зоя Показати IP 17 Березня 2011 11:35
Усі владці однакові: що при Ющенко прищавому, що при Янику - кумовство, братерство і продадажництво отримує посади, а спеціалістів нафіг з пляжу.І це нав всіх рівнях від сільських рад міських та районниих адміністрацій до обласної ради та адміністрації
Свій Показати IP 17 Березня 2011 14:53
Стаж цих людей в держаних органах дорівнює 0, в принципі як і вони самі. Але в нас визначальним в кадровій політиці міської ради є статеві та родинні зв'яки.
Знаючий Показати IP 17 Березня 2011 15:05
Шиба на початку своєї каденції БЮТу сказав:рік - без усіляких преференцій для однопартійців,хоча б так. А тут: своїм друзям-все,ворогам -закон.Лише б не помилитися з визначеннями "любих"друзів та заклятих ворогів.Бо не завжди вороги є ті,про кого нашептали донощики,так звані друзі.Не ведіться ,М.Я.
Не менш знаючий Показати IP 17 Березня 2011 20:24
Знаючому. Шиба взагалі БЮТ ні в що не ставив і нічого він їм не казав. Йому було в падло взагалі з ними говорити. Він повиганяв всю команду Кривицького, попризначав на посади своїх друзів, знайомих, знайомих друзів і т.д. Згадайте скільки людей було замінено. Романюк повів себе набагато людяніше і залишив більшість людей з команди Шиби.
ого Показати IP 18 Березня 2011 08:55
Ще Приступу влаштуйте нехай буде чесно. І зразу всіх на начальників, вони ж заплатили! Треба помагати, це ж депутати,а не люди.
Дмитро Показати IP 19 Березня 2011 17:19
Отож бо воно, що чи ти знаєш роботу чи ні немає ніякого значення!!! Головне, щоб ти мав родичів знаних у народ. Дуже жаль, що ми прийшли до такого фінішу!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus