USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк продовжить традицію Шиби

6 Грудня 2010 12:35
Новорічну ялинку у Луцьку оформлятимуть так, як до цього робили два попередні роки – прикрашатимуть три живі ялинки, що ростуть на Театральному майдані.

Микола Романюк зазначив, що продовжуватиме традицію свого попередника наряджати три ялинки в центрі міста, які там ростуть замість того, щоб зрубувати одну і ставити її у центрі. Коментуючи таке рішення, він зазначив, що хороводи водити навколо однієї ялинки зручніше, однак живі ялинки також виглядають гарно і економні для міста.

Окрім центральної «трійки», у Луцьку до різдвяних та новорічних свят святково оформлять з десяток новорічних ялинок та проведуть конкурс серед підприємців на краще оформлення вітрин – йдеться у розпорядженні Романюка від 2 грудня.

Зокрема, вбиратимуть ялинки на Театральному майдані, біля будівлі Луцької міської ради, на вході до Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, у мікрорайонах міста на бульварі Дружби Народів та проспекті Молоді.

Традиційно у центрі Луцька встановлять дитяче містечко та Різдвяний вертеп. А також засвітять святкову ілюмінацію на вулиці Лесі Українки, проспекті Волі та на майдані Президента Грушевського.

Аби стимулювати підприємців та організації прикрашати свої приміщення та фасади, міськрада традиційно проводитиме конкурс до 14 січня 2011 року на краще оформлення.

Нагадаємо, вперше у центрі Луцька не ставили зрубаної ялинки на новорічні свята 2008-2009 років. Таке рішення міська влада прийняла на прохання громадських організацій
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 6 Грудня 2010 15:15
Підтримую! Таку ж традицію рекомендую запровадити на території великих закладів відпочинку, організаціях і установах...
Рома Показати IP 6 Грудня 2010 16:20
Такі да!
Доця-Поця Показати IP 6 Грудня 2010 16:56
А на початку 2000-х років клоун Пронь дозволив під тиском Кривицького зрубати красиву ялинку на алеї табору відпочинку для дітей в Сокиричах. 35-метрову красуню притягнули в Луцьк "вперед ногами", як згвалтовану і замучену наречену. А Пронь мотивував свій поступок тим, "що не варто марнувати стосунки з владою". Ось така сутність Проня, таке його вовче нутро, якщо зняти подзьобану міллю овечу шкіру.
Свідок Показати IP 6 Грудня 2010 21:31
Це до речі ідея Стемпковського, я був два роки тому на нараді на площі біля ялинок, коли він це запропонував. А проти був ... як ви думаєте хто - Войнаровський! - відомий діяч від культури. На тій нараді було чоловік 10-15 різних комунальщиків і чиновників. Вони ще сварилися із-за цього, це ж бабло яке на зрбку, монтаж, демонтаж,..., але Стем був заступником і сказав буде так
Відьмак Показати IP 7 Грудня 2010 10:21
До речі, щодо ялинок, то можна оголосити конкурс серед підприємств міста святкове оформлення красуть. І за його результатами доручити оформити нововрічні ялинки. І місту +, бо не витрачатиметься бюджет, і бізнесу хороший pr.
Кварцяний Показати IP 8 Грудня 2010 16:54
Шиба - молодець!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus