USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Романюк сказав, кого хоче бачити у виконкомі

23 Листопада 2010 13:06
Луцький міський голова Микола Романюк рекомендуватиме включити до складу луцького міськвиконкому директора ДП «Автоскладального заводу №1» АТ «АК «Богдан Моторс» Володимира Гунчика.

Про це він повідомив 23 листопада під час прес-конференції.

Романюк сказав, що найімовірніше виконком складатиметься з 11 членів, хоча на його думку варто було б скоротити кількість до дев’яти. За словами міського голови Федерація роботодавців рекомендуватиме включити до складу виконкому Віктора Чорнуху.
Також, скоріш за все, увійде до складу виконкому начальник Луцького УМВС Роман Крохмаль та заступники міського голови, склад яких щоправда ще не сформований.
Романюк зазначив, що бажаючих увійти до виконкому багато, проте остаточний склад затвердить сесія Луцької міської ради.

Микола Романюк прокоментував, що буде підтримувати депутата Луцькради від ВО «Батьківщина» Григорія Пустовіта на посаду секретаря ради і зазначив, що обранці громади вже досягли згоди щодо складу постійних депутатських комісій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus