USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Романюк заборонив скандальне будівництво. Документи

31 Травня 2012 16:17
Луцький мер Микола Романюк заветував рішення міськради, яким депутати де-факто дозволили скандальне будівництво у дворі багатоповерхівок між вулицями Кравчука і Конякіна.
Про це повідомили у відділі інформаційної роботи муніципалітету.
Під час сесії міськради 30 травня депутати затвердили рішення «Про скасування рішень міської ради від 29.03.2012 № 22/158 та № 22/159». Фактично, цим обранці громади дозволили скандальне будівництво у дворі багатоповерхівок між вулицями Кравчука та Конякіна.

Мешканці цих будинків розповідають про неодноразову заборону міської ради на ведення будівництва торгового павільйону поруч з дитячим майданчиком, про численні порушення, які виявила комісія, створена у міській раді, проте підприємець Віктор Корольчук продовжує роботу з його відкриття.

«Тож заявники просять накласти вето на назване вище рішення, яке надало дозвіл підприємцю на продовження земельного сервітуту», - повідомили у відділі інформаційної роботи.

Під зверненням до мерії підписалися 237 осіб.

Отож, Луцький міський голова Микола Романюк своїм розпорядженням зупинив учорашнє рішення Луцької міської ради. Цим же розпорядженням вказане рішення внесено на повторний розгляд міської ради.
Нагадаємо, «війна» мешканців багатоповерхівок із підприємцем Віктором Корольчуком триває вже понад два роки. У квітні 2010 року Луцька міськрада дозволила підприємцю встановити малу архітектурну форму (кіоск) на території біля будинку Кравчука, 33.
У травні того ж року міська прокуратура зобов’язала скасувати раду це рішення, оскільки воно не відповідало букві закону. У червні рішення було скасоване. За словами жителів, підприємця, що встиг вже залити фундамент та зрубати два дерева, зобов’язали демонтувати фундамент, чого він не зробив. Протягом року – до 16 червня 2011-го – будівництво не проводилося.
Коли ж Віктор Корольчук почав зводити каркас будівлі, жителі району почали обурюватися. Місцеві кажуть, що доходило мало не до бійок. Біля каркасу з 16 червня почала навіть чергувати машина з охоронцями «Кобра».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Manhattan Показати IP 31 Травня 2012 16:31
Віктор Корольчук то буване синок депутата Корольчука????
Іван Показати IP 31 Травня 2012 17:00
Коли вже припиниться цей безпрєдєл? Як дитячий майданчик побудувати, то у влади грошей не має, а як генделики ставити то зразу гроші найшли!
Мама Показати IP 31 Травня 2012 17:03
Депутати! Коли ви вже почуєте людей?!! Не треба нам той кіоск під вікнами!! Мало того шо бомжи під вікнами ходять, то ще алкаши в тому генделі бухати будуть. Дитину на вулицю страшно випустити!
Знаючий Показати IP 31 Травня 2012 17:11
Нікітюку пох.. на людей. Йому Вітя Корольчук заніс прес грошей от і будує гендель.
Микола Петрович Показати IP 31 Травня 2012 17:14
Ми висадили деревця, облагородили двір, поремонтували дит. майданчик. Все за свої гроші!! А цей Корольчук дерева вирубав навіть ті що росли там вже давно, збудував свою халабуду і йому байдуже до думки людей! Шо це таке? Де міліція, де влада? Як поставити на місце цього баригу?!!!
Румата до Микола Петрович Показати IP 1 Червня 2012 08:41
Спалити ту ригаловку...
Лучанка Показати IP 31 Травня 2012 17:40
Добре шо хоч Роман Романюк виступив на боці людей. Дякуємо йому. Сподіваємося на спільну перемогу людей над баблом!
Романннннн Показати IP 31 Травня 2012 17:51
Ні в депутата Корольчука два сина, один Юрій другий Валерій
Мит до Романннннн Показати IP 6 Червня 2012 13:53
Это не особо по теме но все ж,зачем писать то что не знаешь?! У Корольчука Юрия Степановича ТРИ сына!
Катерина Показати IP 31 Травня 2012 18:28
Це називається наші обранці...,які мають відстоювати інтереси мешканців,а вони відстоюють інтереси свої і своїх родичів.Навіщо взагалі нам потрібна така влада?????!!!!!! Стосовно чи це не родич депутата Корольука,то він відповів прямо,що це його далекі,але родичі.
Парадокс Показати IP 31 Травня 2012 18:47
Так "Буратіно" теж скандальне будівництво,але мер не зупиняє його,а навіть лобіює продовження будівництва.
Ірина Показати IP 31 Травня 2012 19:05
Нам теж в двір схожу халабуду поставили по Кравчука, 19. Всі протестували жильці, сварились до станноього на протязі років двох. Навіть депутати міської ради приїзджали до нас на зустріч і давали клятву, що не буде тут ніякого генделика! Тільки обіцянки виявились марними - стоїть наш дворовий генделик і називається "Борсучок". Діти дуже раді, син кожен день просить на всялякі "гастритні ласощі", в інших чоловічків інша думка, радісна: "О, буде де на вексель взяти!". І так на мою думку, наш двір перетвориться на біо-туалет! Висновки робіть самі - гроші роблять все!
Здрасте Показати IP 1 Червня 2012 06:40
Бабло побеждает Романюка! Спасите мэра! Климчук, спаси мэра! Прокуратура, мэр в опасности! Палица, помоги бедному!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus