USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розібратися з «шабашами Шиби» мер пропонує міліції

14 Вересня 2010 12:59
З першого січня усі заклади торгівлі та харчування працюватимуть максимум до 23:00, виняток становитимуть лише нічні заклади у нежитлових приміщеннях.

Таку інформацію 14 вересня під час прес-конференції озвучив луцький міський голова Богдан Шиба.
Приводом до коментаря Шиби щодо робити розважальних закладів вночі став учорашній «пікет» під міською радою, коли до неї прийшла одна з пенсіонерок-лучанок з плакатом «Як спалось, пане голово? Бо ми не спали цілу ніч через ваші шабаші!». Протестувати її примусив гамір від ресторану «Каштан», через який жінка не може спати уночі.
Богдан Шиба 14 вересня повідомив, що з 22:00 до ранку працюватимуть лише нічні заклади, що мають такий режим роботи і розміщені не в житлових приміщеннях.
Щодо шуму, який спричиняють окремі ресторани та бари, які працюють вечері або уночі, то Шиба запевняє – зупиняти таких порушників повинна міліція, а не міська влада. При чому робити це вона повинна не залежно від того, має заклад право торгувати уночі чи ні.
Він нагадав, що у місті згідно з законодавством «шуміти» не можна з 22:00 до 8:00. Контролювати дотримання закону повинна міліція.
«Я бачу чи у міліції бажання немає, чи всі розслабилися. Я розумію, що там зараз важко міліції зараз, фінансування недостатньо, матеріально-технічної бази недостатньо,але це не така велика проблема забезпечити тишу в населеному пункті», - сказав мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
маха Показати IP 14 Вересня 2010 14:41
Шиба як зажди з себе усю відповідальність зняв і переклав на міліцію. а як же славетна муніципальна міліція, яка фінансується з міського бюджету і має забезпечувати порядок в місті?????
dik до маха Показати IP 14 Вересня 2010 15:04
муніципальна поліція (маю досвід звернення до них з аналогічного приводу)коментує, що вони не відповідають за те, що в місті діється після 22.00 - мане "послали" до служби за телефоном "102" А міліція не реагувала до моменту отримання листа-звернення громадян прокуратурою. Після цього і забігали і дільничий, і санстанція шум міряла, але пробачте за відвертість - їх усіх заспокоїли "благодійними внесками"
УСІМ до маха Показати IP 14 Вересня 2010 20:23
Є дуже правильна мудрість-хай чоботи шиє чоботарь, а хліб пече пекарь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus