USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Рятувальники гасили «пожежу» на «Луцькпластмасі». ФОТО

2 Квітня 2010 10:51
На Волині рятувальники тренувалися приборкувати уявну пожежу на заводах і крупних підприємствах промисловості.

Рятувальники Луцького гарнізону провели комплексно-тактичні навчання на підприємстві «Луцькпластмас», - інформує центр пропаганди ГУ МНС у Волинській області.

За задумом навчань, уявна пожежа трапилася у складі готової продукції, виникла загроза поширення стихії на цех екструзії та лиття. За лічені хвилини на місці події були зосереджені усі чергові варти трьох пожежних підрозділів обласного центру.



Одягнувши апарати для захисту органів дихання, у складі ланок газодимозахисної служби бійці МНС вирушили у цех готової продукції приборкувати пожежу, що набирала усе більших розмірів.



Одночасно двоє рятувальників на колінчатому підйомнику, розгорнутому поблизу будівлі, де трапилася пожежа, здійснювали охолодження залізобетонного перекриття над цехом, де вирував вогонь.



Підсумовуючи результати навчань, головний рятувальник області Володимир Грушовінчук акцентував увагу рядових бійців навіть на найменших огріхах. Адже у випадку реальної біди рятувальники не мають права на помилку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus