USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Секретар Луцькради: депутати лобіюють свої бізнес-інтереси

28 Лютого 2011 07:34
Секретар Луцької міської ради, член фракції ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт не виключає, що депутати-бізнесмени і далі лобіюватимуть у раді свої бізнес-інтереси.

Про це Пустовіт заявив 27 лютого в ефірі програми «Діалог» телеканалу «Аверс».

«Чи можна припустити, що певні рішення у міськраді прийматимуться не в інтересах громади, і навіть не за рішенням політичної сили, до якої належить депутат, а за чиїмось замовленням, чи в інтересах бізнесу, який має певний депутат?» - запитав Пустовіта ведучий програми Олександр Мартинюк.

«Я би з великим задоволенням зараз вам відповів, що такого ніколи не буде. Але певний досвід говорить, що я не виключаю якісь об’єднання депутатів для вирішення того чи іншого питання», - сказав у відповідь Пустовіт.

«Але все-таки я не думаю, що буде така яскраво виражена лобістська спрямованість великих депутатських груп», - додав секретар Луцькради.

«Ми сьогодні вже бачимо, що певні депутати лобіюють певні свої інтереси, наприклад, в транспортних перевезеннях, інших сегментах бізнесу», - пояснив Пустовіт.

«Але більшість депутатів на сьогодні має велике прагнення і бажання, щоб усі ці питання сьогодні вирішувалися об’єктивно, справедливо і відповідно до законів», - додав депутат.

Разом з тим, Григорій Пустовіт сказав, що вважає депутатів-бізнесменів «найактивнішим прошарком суспільства».

«Бізнесмени на даному етапі – найактивніший такий прошарок суспільства. Той прошарок, який має не лише своє бачення, а й має можливості втілення в життя своїх бачень – розвитку місцевого самоврядування тощо», - сказав Пустовіт.

«Напевно, вони і йдуть до влади сьогодні, щоби впливати на ті рішення, на їх якість… Якоюсь мірою і щоби лобіювати власні інтереси», - додав головний «тимошенківець» Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Борис Показати IP 28 Лютого 2011 08:06
«Ми сьогодні вже бачимо, що певні депутати лобіюють певні свої інтереси, наприклад, в транспортних перевезеннях, інших сегментах бізнесу», - пояснив Пустовіт. Нічого поганого тут немає. Так працює весь світ. Навіть якщо депутат пролобіює свої інтереси, щоб Голєва взяла його чи його родича до себе в долю з одним-двома автобусами, то це тільки добре для громади. А ось, якщо почнуть депутати собі земельні ділянки вибирати, а Григоренко знову буде "касиром", то тут вже гірше.
Перевізник Показати IP 28 Лютого 2011 10:11
Пустовіт є першим лобістом бізнес інтересів, своїх господарів в раді. В яких ресторанах обідаємо та вечеряємо а Георгію:)
Не перевізник Показати IP 28 Лютого 2011 10:20
Пустовіт вечеряє і обідає в барі "Неофіт". Його власник і кращий друг Григорія - невіглас і колишній колгоспник Росії - мав намір навіть зайняти якусь посаду в Луцькому районі від БЮТ, проте не склалось.Це два друга, як в народі кажуть на мужицькій мові - хрен і попруга.
Читач Показати IP 28 Лютого 2011 13:39
Перш як когось критикувати треба подивитись, що ти зробив у своєму житті. Ніколи тих не будуть обговорювати - хто нічого недосягнув. Напевно, згаданих два товариша, дуже є популярними, раз їх обговорюють в Інтернеті. Григорію та власнику "Неофіта" потрібно подякувати за піар та безкоштовну рекламу бару. :)
Сапогович Показати IP 28 Лютого 2011 18:50
Пустовіт, як і Голєва з Бірюковим - зношений і викинутий в смітник кирзовий чобіт часів 60-х років.
володя волинський Показати IP 10 Березня 2011 08:02
Погоджуюсь Пустовіт,голієва,бірюков-совки,яничари,ординнці банди януковича,розкрадати імітувати роботу і пропивати награбоване на смітник цих підніжків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus