USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Шибу лякають події у Верховній Раді

16 Лютого 2010 13:45
Луцький міський голова вважає, що перенесення дати вибрів до органів місцевого самоврядування дестабілізує роботу Луцької міської ради.
Про це мер повідомив сьогодні під час прес-конференції. Він зазначив, що «мене лякають сьогоднішні події у Верховній Раді. Бо якщо парламент зробить прецедент зі скасування чи перенесення місцевих виборів, то це означає додаткове внесення політики у місцеві вибори».
Коментуючи вчорашній виступ регіонала нардепа Олександра Єфремова – той повідомив, що парламент не встигає підготуватися до волевиявлення - Шиба обурювався: «для чого нардепам готуватися до місцевих виборів? Або окремим політичним силам? А…Ще тут не наколотили? Давайте ще тут наколотимо».
Міський голова каже, що через політизацію роботи органів місцевого самоврядування, йому багато чого не вдасться зробити запланованого.
«Це не із-за того, що ми ліниві. А через те, що буде багато перепон у роботі органів місцевого самоврядування. А цього би не хотілося», - зазначив Богдан Шиба. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Vlad2009 Показати IP 16 Лютого 2010 13:53
Підтримую міського голову
Зиновій Пипка Показати IP 16 Лютого 2010 14:02
Перенесення виборів, то звичайно зле((( Файна ТВ могла би заробити баблішка на виборах, а тепер кукувати до осені. Та і калтавий набрид, треба його поміняти. Перемен требуют наши сердца!!!
Наталка Показати IP 16 Лютого 2010 14:05
"Міський голова каже, що через політизацію роботи органів місцевого самоврядування, йому багато чого не вдасться зробити запланованого". Шибі весь час палку в колеса хтось ставить. То криза. То вибори взяли й відмінили... Хоч є можливість виправдатися, чому не зробили того, що обіцяли
1111 Показати IP 16 Лютого 2010 15:12
Сказав же Колесніков,що "вибори народу вже налоїли"-значить вибори відміннимо,завтра скажуть, що нам жити надоїло -значить давайте дружно...Вони тепер все за нас рішати будуть.Вся логіка,як колись у Сталіна"Не я хочу,народ требует!"
Член БЮТу Показати IP 16 Лютого 2010 15:43
А що мені робити,я ж вже зібрав гроші за прохідні місця в депутати ?
goodok Показати IP 16 Лютого 2010 18:57
дійсно, стільки вже вкладено у ці вибори, стільки домовленостей досягнуто, такі аванси заплачено, такі ділянки переписано... шкода Шибу, треба його підтримати в тяжку хвилину
seal Показати IP 16 Лютого 2010 23:43
До Член БЮТу. Положи на депозит в банк. Мо потім забереш з процентами, якщо, звичайно, банк з дєнюшкой не зникне. Аль потратив вже усьо? Тоді треба звалювати, бо народец жаждущій депутатства своє бабло затребує возвратіть. А єнто уже чревато. :-)
Міля Показати IP 17 Лютого 2010 07:59
Я тоже згідна з Шибою. Він вже так всім надоїв, а тепер треба до осені його терпіти. Не здивуюся, як Піховшек приїде за цього бездару агітувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus