USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скандальній фірмі виділили землю в центрі Луцька

3 Квітня 2013 13:35
Виконком Луцької міськради дозволив ТОВ «Емпіро Україна» розташувати дитяче кафе-кондитерську на проспекті Грушевського у центрі міста.
Таке рішення ухвалили під час засідання виконкому Луцької міськради 3 квітня, – повідомляє «ZIK».
Нагадаємо, наприкінці минулого року ця фірма опинилася в епіцентрі грандіозного скандалу. Питання надання виконкомом ТзОВ «Емпіро Україна» дозволу на розміщення тимчасової споруди у сквері біля дитячої поліклініки в центрі Луцька тоді викликало чималий резонанс. На незаконність цього рішення вказала прокуратура, однак Луцька міськрада під час сесії не скасувала рішення виконкому.
Окрім того, постійна комісія міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту дійшла висновку, що виконком розробив і втілює сумнівну схему щодо розпорядження землею під приводом надання дозволів на розміщення тимчасових споруд.
Зокрема, реєстрація цього ТзОВ відбулася 31 жовтня 2012 року, тоді як лист на ім’я міського голови Миколі Романюку за підписом директора фірми І. Корольчука адресований за день до цього – 30 жовтня.
«Це вказує на те, що оформлення документів на встановлення тимчасової споруди розпочалося ще до офіційної реєстрації ТзОВ «Емпіро Україна» і юридично значущі дії здійснювалися від імені неіснуючого підприємства. Отож усі подальші документи щодо розгляду вказаного звернення мають ознаки юридично нікчемних», – йшлося в рішенні комісії.
Зрештою, фірма відмовилася від ідеї встановлення біля поліклініки кафе.
Однак, як з’ясувалося, не надовго. На засідання виконкому 3 квітня управління розвитку підприємництва та реклами міськради підготувало проект рішення про розміщення ТОВ «Емпіро Україна» цього об’єкту на іншому місці в центрі Луцька – на проспекті Грушевського, 1.
Цього разу виконавчий комітет надав згоду комерційній структурі на розміщення дитячого кафе-кондитерської з облаштуванням дитячого майданчика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ххх Показати IP 3 Квітня 2013 13:45
напевно папа карло вже гроші взяв от і дає земельку щоб гроші не повертати
Факт до ххх Показати IP 3 Квітня 2013 16:18
+100% А де конкурс? За Шиби за це бюджет надходження отримував. А так, Романюк за кредити стогне, а бариши в кишеньку кладе.
О'клок до Факт Показати IP 3 Квітня 2013 18:34
Годинник мера пішов - сокирка правосуддя зависла...
валя Показати IP 3 Квітня 2013 17:29
Я х**ю від такого " "конкурсу" і від таких "красунь".
спортсмен Показати IP 3 Квітня 2013 18:28
це ж розрахунок "бізнесменам-спортсменам" за буратіно, тільки за наші з вами кошти, бо ж власної кишені шкода.
антикозаностра до спортсмен Показати IP 5 Квітня 2013 12:51
100% ПРАВДА
ліберал2 Показати IP 3 Квітня 2013 23:39
А який конкурс має бути? На що? На розміщення кіоску..? Замість того, щоб когось ганити, самі спробували б цим ділом зайнятися. Далеко не факт, що те кафе прибутковим буде, а землю ніхто нікому не давав, загаловок вводить в оману, дали дозвіл на розміщення.
Я Показати IP 5 Квітня 2013 08:40
А ти спробуй уим зайнятись! Може в тебе і вийде а звичайній людині без без того щоб на лапу дати ніхто не дозволить
Ірина Показати IP 5 Квітня 2013 11:02
Скільки тих "кафе" потрібно? Куди не плюнь - кафе, аптека, піцерія, салон краси...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus