USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Скорпіон-сервіс» таки відвоював базар. Через Верховний Суд

1 Грудня 2009 12:55
Земельні ділянки, на яких розташований торгово-пішохідний ряд між «Ювантом» і Завокзальним ринком, є в законному користуванні приватної фірми «Скорпіон-сервіс». Таке рішення утвердив Верховний Суд своєю ухвалою від 5 листопада 2009 року.


Найвища судова інстанція України визнала правоту фірми «Скорпіон-сервіс», відхиливши претензії Луцької міської ради та торговців. Колишні власники торгових точок, природно, невдоволені рішенням.
 
«Вважаємо вердикт Верховного Суду щонайменше несправедливим до нас, продавців. Зачіпаються наші інтереси. Однак нас узагалі визнали третьою стороною в спорі без будь-яких прав. Проігнорували людей, несправедливо», - коментує заступник голови споживчого кооперативу «Луцька солідарність» Олександр Пасечник.
 
Торговці, які, зважаючи на Верховний Суд, уже остаточно втратили право на спірні ділянки, мають намір апелювати до міжнародних судів. Хоча розуміють, що затія доволі сумнівна: суди триватимуть кілька років або навіть десятиліть. Тому торговці сподіваються на міську раду, мовляв, вона мусить таки позбавити «Скорпіон-сервіс» оренди базарної території.
За коментарем «Волинські новини» звернулися до юридичного відділу міськради. Проте чиновники відмовилися роз’яснювати ситуацію, посилаючись на зайнятість начальства. На жаль, телефони начальника Максима Гордійчука не відповідав.
Натомість, вдалося додзвонитися до керівництва комунального підприємства «АвтоПаркСервіс», яке претендувало на базарні землі «Скорпіону-сервісу».
 
«Коментарі тут єдині – все вертається на круги своя. Подальший розвиток залежить від міськради та суддів. А моя справа – чекати. Дадуть землю – зробимо найкращий ринок в усій Україні. Тоді все буде нормально. Поки - слово за юристами», - коментує директор КП «АвтоПаркСервіс» Анатолій Носалюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Анонім Показати IP 1 Грудня 2009 14:44
Дивно. Такі закон в Україні Є !
Українець Показати IP 1 Грудня 2009 14:58
"Дадуть землю – зробимо найкращий ринок в усій Україні." Хай подивиться на зовнішній вигляд своїх паркувальників цей А.Носалюк,а тоді береться за найкращий ринок в Україні
рочілкс Показати IP 1 Грудня 2009 15:03
Ага - і на комунальні маршрутки 15 та 9.. ото порядок навели!! і кінотеатр в нас комунальний, і перукарня "конвалія"... як в нас в місті багато висококласного комунального бізнесу!
Анонім2 Показати IP 1 Грудня 2009 15:10
підприємцям ще є можливість поскаржитися в бюро розвитку лижного спорту в Африці !!!
Юрист Показати IP 1 Грудня 2009 15:37
А нам шо головне, щоб справа йшла. Побільше б таких справ. Відвоювати не відвоюєм , але як повоюєм ))))
м-дя Показати IP 1 Грудня 2009 15:41
то шо, тепер на ряду будуть торгувати за єврики, шоб назбирати на міжнародні суди?
угу Показати IP 1 Грудня 2009 16:08
думаю китайськими юанями )))
Не зрозумів ??? Показати IP 1 Грудня 2009 16:31
Що значить відвоював? То те шо належить по праву тобі щей відвойовувати треба.... Скорпіон нічого не робив навіть не оборонявся, це нечесні підприємці воду баламутять, їх чоловік 5. А із-за них єрундою займаються всі держ.служби починаючи від міської влади закінчуючи верховним судом, доказуючи їм що вони ведуть себе не чесно з юридичної точки зору не кажучи вже про моральну.....
ron Показати IP 1 Грудня 2009 17:25
бандюгани Т.........о вже і Верховний суд курили
ron Показати IP 1 Грудня 2009 17:36
відай гроші за Ювант в Ковулі!!!!!!!, а тоді берись за реконструкцію в Луцьку!
Гуцул Показати IP 1 Грудня 2009 21:14
Васильович ФОРЕВА!!!
seal Показати IP 1 Грудня 2009 23:03
А В.В. таки добився свого. Рішення Верховного Суду вже оскарженню не підлягає. Хіба можна написати скаргу в Лігу Сексуальних Меншин.
OrestN Показати IP 1 Грудня 2009 23:03
просто розборки за "рибне" місце між місцевими кланами. Сьогодні ваша форевер, завтра наша форевер...
влначсо Показати IP 2 Грудня 2009 09:15
до ronа: То хто суд прокурив? :)
Хохма Показати IP 2 Грудня 2009 11:46
Не даремно Грицюк в Юванті туфлі купував, бо ж Верховний Суд очолює його партійний побратим.
Спостерігач Показати IP 2 Грудня 2009 13:49
Розумні ж людити а пишете дурню. Процитую Гурджиєва: "Такова природа человека, что за первый твой подарок - он падает ниц перед тобой; за второй -- целует твою руку; за третий - подлизывается; за четвертый -- лишь кивает головой один раз; за пятый -- становится слишком фамильярным; за шестой - оскорбляет тебя; а за седьмой - судится с тобой за то, что ты дал недостаточно".
Маркіян Показати IP 2 Грудня 2009 15:00
Яскравий приклад, коли спрацьовує стадний інстинкт: кілька людей кричать "фас" і відходять в сторону, а решта кидаються в атаку. З такими цінами, як на тому ряду, вже можна було собі окупити по три контейнери. Пропонують же ж нормальні умови в новому "Юванті", чого не погодитись?...
Юка Показати IP 2 Грудня 2009 15:59
а кому ж у міськраді коментувати ситуацію? хіба там є нормальні толкові юристи? молодь, що тільки вийшла зі студентських лав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus