USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Слапчук став почесним лучанином. ФОТО

25 Жовтня 2010 11:25
Відомий поет Василь Слапчук отримав нагрудний знак, посвідчення та диплом почесного громадянина міста Луцька, а також ювілейну монету «Луцьку – 925 років».
Відзнаки поетові урочисто вручив 21 жовтня міський голова Луцька Богдан Шиба.
Директор департаменту соціальної політики Луцької міської ради Петро Верзун зауважив, що кандидатур на отримання звання «Почесний громадянин міста Луцька» було чимало, проте тільки ім’я Василя Слапчука не передбачало жодної суперечки з приводу отримання цієї відзнаки.
Свої подарунки поетові також вручили один із засновників Волинського асоційованого товариства «Афганський синдром», яке і представило кандидатуру Василя Слапчука до присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька», Віктор Мозоль та головний редактор газети «Вісник» Євген Хотимчук.
Сам Василь Слапчук стверджує, що така відзнака є для нього приємною несподіванкою. «Вагу нагороді дає той ряд людей, які її отримують. Мені дуже приємно отримати таку відзнаку, і я намагатимуся відповідати їй», – промовив поет.
Довідково:
Звання «Почесний громадянин міста Луцька» присвоюється рішенням сесії Луцької міської ради мешканцям міста Луцька, громадянам України та інших країн за значний внесок у соціальний, економічний та культурний розвиток міста; за вагомі досягнення у галузях науки, освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, охорони громадського порядку, будівництва та житлово-комунального господарства, підприємництва; за громадську та благодійну діяльність.
Почесних громадян міста Луцька записують до «Книги почесних громадян міста Луцька» в хронологічному порядку, яка ведеться в одному екземплярі та зберігається в міській раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus