USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сніг сховав сміття від луцьких муніципалів

18 Лютого 2010 14:13
Сьогоднішній рейд працівників луцької муніципальної поліції разом із екологічними інспекторами не дав плідних результатів.
Знайти стихійні сміттєзвалища у місті завадив сніг. «В таку погоду проводити рейд із виявлення стихійних сміттєзвалищ не дуже ефективно», - зауважив заступник начальника відділу екології Луцькради Анатолій Гламазда.
Муніципали разом із представниками екологічної інспекції зробили попередній об’їзд міста, щоб знайти сміттєзвалища. З перевіркою обстежили традиційні місця для стихійних скупчень твердих побутових відходів. Там було чисто.
Побував рейд і в гаражних кооперативах. Останні збагатилися контейнерами для збору сміття. Тому у муніципалів не було претензій до автовласників. Обстежив рейд територію в районі ДПЗ, зокрема, вулиці Львівську, Боженка, Мамсурова.
Екологи очікують появи стихійних сміттєзвалищ навесні, коли зійде сніг. Мовляв, «у людей назбиралося сміття за зиму, машину ліньки замовити, щоб його вивезти. От і підуть викидати». А зараз, як стверджують муніципали, «сміття не побачиш і носом нікого не тикнеш».
Наступний рейд проведуть за кращих погодних умов, коли сміття не масуватимуться під снігом. Такі рейди мають стати традиційними для міста. За словами головного спеціаліста відділу екології Оксани Таранюк, порушників каратимуть штрафом від 17 до 240 гривень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
порушник Показати IP 18 Лютого 2010 15:48
17 гривень? Ха-ха! А утримання міліції скільки коштує?
Вася Показати IP 18 Лютого 2010 19:12
найдуть вони стихійне сміттєзвалще, і як визначать його "власника" щоб оштрафувати його?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus