USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Соколовська визнала, що у Луцьку немає хороших доріг

23 Травня 2013 17:54
Однією нормальною дорогою в Луцьку віце-мер назвала проїжджу частину на вулиці Набережна.

Про це стало відомо під час засідання постійної депутатської комісії Луцької місткради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження 23 травня.

На думку заступника Луцького міського голови Лариси Соколовської, те, що побудована приблизно 5 років тому дорога на Набережній збереглася донині, зумовлено прийнятим рішенням про її реконструкцію, а не про капітальний ремонт.

Саме за цим принципом і треба робити дороги, а не ремонтувати потрішки «і в тому місці, і в іншому» - переконана віце-мер.

Із нею погодився і член комісії Рустам Дячук і запропонував під час виїзного засідання депутатів міськради перевірити стан луцьких доріг, які ремонтували цього року. Мовляв, потрібен лише звіт департаменту ЖКГ про витрачені на ремонт вулиць кошти. «Щоб не було допущено тих помилок, які були раніше», - додав він.

Тож, депутати міськради погодили перевірити стан доріг у Луцьку 31 травня.

Нагадаємо, таке ж рішення щодо перевірки стану доріг на Волині прийняли й депутати облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 23 Травня 2013 22:18
Во-во, перевіряйте! Вулиця Винниченка - перехід навпроти 9 школи (єдиний на всю вулицю світлофор). Перевірте в дощ. Дорослим немає кудою дорогу перейти, що вже про дітей говорити. Перший раз поклали асфальт, потім другий раз перекладали. А води як там було по коліна, так і є! До речі коли були ями дорогу легше було переходити. В нас для людей взагалі хоч щось робитись буде?
Корінний лучанин Показати IP 24 Травня 2013 09:56
Дорогу на Львів реконструюйте!!! А то "ШЛЯХОМ ГЕДИМІНОВИЧІВ" ніхто до Луцька не доїде! Нехай президент цього шляху не стоїть осторонь на узбіччі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus