USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Сотня правоохоронців слідкуватиме за порядком в центрі Луцька

9 Квітня 2013 15:52
Вулиці у Луцьку під час проведення мітингу «Вставай, Україно!» перекриють, якщо виникне така потреба.

Про це «Волинським новинам» повідомили у прес-службі Управління ДАІ УМВС України у Волинській області.

Якщо буде потреба, у тому, щоб забезпечити охорону дорожнього руху і того, щоб врегулювати дорожній рух, дорогу перекриють, якщо ж такої потреби не виникне, відповідно не перекриватимуть.
Наразі всі дороги - повністю проїзні та прохідні, тобто жодних обмежень руху для транспортних засобів і пішоходів немає. У певних частинах міста перебувають працівники ДАІ для забезпечення безпеки дорожнього руху. Вони й будуть слідкувати, щоб не було проблем з рухом, - зазначили в управлінні.

Як повідомила редакції керівник прес-слжуби волинської міліції Оксана Блищик, понад 100 правоохоронців слідкуватимуть за порядком під час мітингу. Зокрема міліціонери супроводжуватимуть учасників акціії від Київського до Театрального майдану.
Наразі правоохоронці вже на місці.

Нагадаємо, сьогодні, 9-ого квітня, у Луцьку відбудуться хода та мітинг опозиційних сил у рамках загальнонаціональної акції протесту проти політики режиму Януковича «Вставай, Україно!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
місцевий Показати IP 9 Квітня 2013 16:27
Як проводитиметься акція "Лягай, Україно!" - гукнете мене)))
не опублікують, точно Показати IP 9 Квітня 2013 18:21
хай краще ту сотню правоохорнців,так званих, віддадуть на кожноденне патрулювання вулицб та перевірку прокуратури,судів, банків, міськ ради,обласної ради, жеків, інституцій і так далі..., тоді більше толку буде, а тут-єдинодумці і їх більшість, тому не треба за них переживати,вони, на відміну, від кацапів, комуняк,жидів, регіаналів адеквати та нормальні люди,а не алкаши та зеківці!
иван Показати IP 9 Квітня 2013 18:27
там и одного дильничого досить-милиция мае и без лягай Украино чим займатися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus