USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку протестуватимуть проти Януковича

7 Квітня 2013 16:16
Хода та мітинг опозиційних сил у рамках загальнонаціональної акції протесту проти політики режиму Януковича «Вставай, Україно!» відбудеться у Луцьку 9-ого квітня.

Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

В акції візьмуть участь ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», ПП «Фронт Змін» та ПП «УДАР», а також лідери політичних партій Олега Тягнибока, Арсенія Яценюка та Віталія Кличка.

Захід розпочнеться на Київському майдані о 16:00. Хода пройде проспектом Волі – до Театрального майдану, де відбудеться мітинг за участю лідерів опозиції.

Нагадаємо, опозиційний мітинг відбувся у Києві біля пам'ятника Тарасу Шевченку. У ньому взяли участь приблизно 6 тисяч демонстрантів у межах загальнонаціональної акції протесту «Вставай, Україно». За інформацією «Свободи» мітингувальників - 20 тисяч, у міліції кажуть - лише 3 тисячі. До мітингу «Вставай, Україно» також приєднався по телефону Юрій Луценко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ігор Показати IP 7 Квітня 2013 16:39
Цитата "В акції візьмуть участь ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», ПП «Фронт Змін» та ПП «УДАР», а також лідери політичних партій Олега Тягнибока, Арсенія Яценюка та Віталія Кличка." Іншим там робити нічого!?
cанько до Ігор Показати IP 8 Квітня 2013 00:26
для мене, особисто, просто фарс. Це просто назви партій, в яких"пустишки".Кому потрібні ці """незалежні"""" партії енд їх представники? Відволікти від потреб насущних, чи не так???
АндрійВ Показати IP 8 Квітня 2013 08:51
Вас просто інформують про те,що відбудеться акція "Вставай Україно" в якій візьмуть участь політичні партії разом зі своїми лідерами.Ви також могли б приняти участь,але ви не здатні на вчинок.Ваші коменти дійсно є фарсом.Коли читаєш такого Санька,то ловиш себе на думці,що в цього автора мозги пішли в відпустку.
***** Показати IP 8 Квітня 2013 10:09
2АндрійВ. Підростеш зрозумієш що лідерів нема за рахунок натовпу просто змінюють одних псевдо лідерів нації на інших "тебе і тобі подібних просто використовують" Нажаль змін на краще не бачу ще років 50, по причині винещеної інтелегенції а з рабів толку не буде...
Ваня Показати IP 8 Квітня 2013 11:17
Поністю підтримую Андрія,що ми повинні взятм участь у цих акціях, але ми не підемо і не піжтримаємо,тому, що не здатні на такий вчинок.Ми раби,миримося з злиднею, стали рабами, працюємо на цих новоспечених підприємців, тобто панів за копійки, але стоїм о на колінах, бо боїмося. Чого? Що нам втрачати? Ми молоді не можемо нічого. У мене дві вищі освіти, а зарплату маю 2000 тисячі, сімя, знімаю квартиру, як я маю прожити на цю мізерію. І ще стоїмо на колінах і боїмося.Буду тікати з цієї України, бо здохну з голоду.От до чого ми дожилися не майбутнього, ні просвітку, у нас інваліди з рукам и і ногами купили групу мають пенсію таку як я зарплату.Це країна.Ні- це Гондурас
Вот Так! до Ваня Показати IP 8 Квітня 2013 12:28
Заробітна плата -це оплата роботи а не двох вищіх освіт,Яка робота така і плата.
23 до Ваня Показати IP 8 Квітня 2013 12:30
в останніх трьох рядках вся суть. так і роби нічого доброго у нас не дочекаєшся
Цікаво Показати IP 8 Квітня 2013 15:23
Напевно, буде більше тих, хто прийшов подивитися хто ж прийде, ніж справжніх мітингувальників. Закликаю дивитися цю комедію у новинах, а не з першого ряду.
СБУ Показати IP 8 Квітня 2013 19:24
Непотрібні коменти пишуть ті,кому добре живеться при бандитській владі,або ті в кого замість мозгів П О Л О В А.
Комсомол. Показати IP 9 Квітня 2013 13:28
Янык святой!
Віктор Показати IP 9 Квітня 2013 13:34
Організатори взагалі не дбають про безпеку людей, які планують приїхати з районних центрів. Всім прийдеться повертатись додому в темну пору доби і по розбитих дорогах!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus