USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Спонсори «кинули» Луцьку міськраду на гроші. Винних нема?

29 Вересня 2010 14:59
Депутати Луцької міськради 29 вересня рішенням сесії не підтримали пункт про спрямування близько 70 тисяч гривень з рахунку управління містобудування Луцькради до управління культури та збереження історичної спадщини з рішення «Про внесення змін до рішення Луцької міськради про бюджет міста на 2010 рік».

Як пояснила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, ці кошти необхідні, аби покрити видатки на проведення фестивалю «Поліське літо з фольклором», яке тривало у Луцьку з 19 по 25 серпня 2010 року.
Заступник міського голови Анатолій Пархом’юк коментує, що фестиваль фінансувався з місцевого та державного бюджетів, а також за рахунок спонсорів.

Деякі спонсори зобов'язань не виконали і не перерахували гроші. Таким чином виникла «дірка» у видатках на 69 тисяч гривень.

Разом з тим Пархом’юк не дав однозначної відповіді, чи понесуть якусь юридичну відповідальність спонсори і хто відповідатиме за непередбачуванні видатки з бюджету.

Питання з фестивальними грошима депутати міськради вивчать окремо. Депутати вирішили не "перекидати" кошти, аргументуючи це тим, що є важливіші фінансові питання, такі як молодіжне житло і соціальний захист.

Інші зміни депутати підтримали. Зокрема, мова йде про збільшення доходів та видатків бюджету міста за рахунок субвенцій з державного бюджету для проведення виборів 31 жовтня на 1551,95 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
VSC Показати IP 29 Вересня 2010 15:18
А нафига там целый юридический отдел? Уволить нах, за счет сэкономленной зарплаты погасить дыру в бюджете.
Юрвідділ міськради до VSC Показати IP 29 Вересня 2010 16:37
Вибачте нам теж нелегко. Самі попрацюйте, тоді буденте говорити
Скажена Мама Показати IP 29 Вересня 2010 15:35
Повністю погоджуюсь! Як шось хтось з простого народу робить не так, то швидко "мізки вправляють", а як на тих шо пакручє, то управи нема...
ViPiR Показати IP 29 Вересня 2010 16:47
А слабо назвати тіх спонсорів, щоб люди знали "своих героев"?! Напевно в тих фірмах директора, які і в депутати мітять?!
випадкова Показати IP 29 Вересня 2010 16:56
спонсорська допомога - добровільна, законодавством не передбачено обовязок спонсора оплачувати якісь видатки без його бажання. тому недобросовісних спонсорів притягнути до юридичної відповідальності практично неможливо, крім випадків, якщо домовленість про спонсорську допомогу викладена в письмовій формі та з певними умовами. нарікання на юридичну службу вважаю дурницею та необізнаністю.
VSC до випадкова Показати IP 30 Вересня 2010 10:37
Разве нельзя составить договор на предоставление рекламных услуг (плакаты, баннеры, флаеры и прочие иностранные словечки)??? А потом по этому договору требовать денег? А кто должен консультировать всяких организаторов, как не юридическая служба? Выгнать всех нах.
Zheniok Показати IP 29 Вересня 2010 17:02
нормал, треба ж подарунок РОманюку лишити
Олександр Пиза Показати IP 29 Вересня 2010 21:19
Це ж по-Українськи, - пропіарилися, а заплатити "забулися" - гроші "кончлись", - кидалово з "моди " не виходить, шкода Войнаровського Ю.В. який душу вкладає в цей фестиваль. а Шиба знов з Пархомюка крайнього робить. Просто чудова позиція в міськради - "і я не я і хат не моя"!!! Ти Юрій Васильович розгрібай то всьо г&мно сам. Дуже відповідальна кругова безвідповідальність! Так і живемо!
людмила Показати IP 30 Вересня 2010 08:20
Ваше Поліське літо - нехай проводиться не за бюджетні кошти, а виключно спонсорські. Войнаровський пристроївся, за бюджетні кошти - фестивалі. А дахи в будинках течуть - грошей немає...За бюджетні кошти - ніяких фестивалів. Нехай Войнаровський , такий розумний, проводить їх на коменційній основі. А якщо вклали бюджетні кошти - то назвіть, на яку суму поповнився бюджет від проведення фестивалю.... Потрібно було взяти гроші в спонсора наперед, а потім - фестиваль, а не ставити місто пеерд фактом : у нас "діра", закрийте її. В Шиби і його оточення в головах діри!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus