USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Суд поновив Кревську на роботі

16 Вересня 2011 10:43
Луцький міськрайонний суд проголосив постанову про задоволення позову колишнього заступника начальника міського управління освіти Лілії Кревської та поновлення її на цій посаді.
Про це повідомив депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов.
За його словами, судовий спір Кревської до Луцької міськради про поновлення на роботі, стягнення виплат та моральної шкоди розглядався протягом останніх трьох місяців.
Нагадаємо, 31 січня міський голова підписав розпорядження «Про внесення змін в штатний розпис управління освіти Луцької міської ради», яким, зокрема, скоротив посаду заступника начальника управління освіти Луцької міської ради», яку тоді займала Лілія Кревська.
29 червня нове положення про управління освіти, у якому теж була відсутня посада заступника начальника управління, прийняли на сесії Луцької міської ради.
Проте депутат Павло Данильчук вважав його незаконним. За його словами, Волинський окружний адміністративний суд визнав розпорядження міського голови про скасування посади заступника начальника управління освіти незаконним. А тому й положення, у якому не передбачена посада заступника начальника управління, є незаконним, казав тоді він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Доброзичливець Показати IP 16 Вересня 2011 11:25
Чому не законним? Інформація не повна і не зрозуміла. Що педагоги там плетуть інтриги - це не новина - це їх робота. І хто тільки дітей наших вчить?! А потім нарікаємо. Цікаво, а як працюватиметься у колективі п.Кревській після судового рішення? Певно комфортно, але правда, хоч і дурна та правда. Нічого особистого, та тернистий шлях окремих педпрацівників, встелений сварками, конфліктами і здобуттям кар'єрного росту за будь-яку ціну від гімназії і до управління. Якщо людину поновили чесну і порядну думаю, вчителі відгукнуться на підтримку. Почитаємо?
хм Показати IP 16 Вересня 2011 12:57
ну побачим
123 Показати IP 16 Вересня 2011 12:59
а нащо там той заступник-скоротили штат і правильно зробили нехай працює вчителькою.
Юрко Показати IP 16 Вересня 2011 13:28
Щодо інтриг, то їх плетуть і чиновники в освітній сфері, у тому числі до них у свій час причетна і пані Кревська. Це відома істина для всіх працівників управління освіти Луцька. А щодо судового рішення, то це й не дивно - адже українська феміда - це пародія на правову систему.
ветеран образования Показати IP 16 Вересня 2011 15:12
...надо полагать, что восстановление этой мадам в должности - неимоверно продвинет образование не только в Луцке, но и по всей Украине?
Судья Показати IP 16 Вересня 2011 15:29
Я поновив Кревську, бо її неправильно звільнили, "знавці, блін". Вчитись треба на юрфаке нормально, бо навіть оформити вірно не змогли. КРЕВСЬКА, КРЕВСЬКА, КРЕВСЬКА - це новий Гребенюк
Лучанка Показати IP 17 Вересня 2011 11:09
буде прикол коли пані Кревська стане начальником управління освіти, от тоді вона директорам і всім педагогічним працівникам покаже, які були проти неї
Сіповкін Показати IP 17 Вересня 2011 11:16
Яку свиню через свою недалекість підсунув освітянам Осіпов. Видно що такий же скандаліст та інтриган як і його Кревська.
Згідний з Лучанкою Показати IP 17 Вересня 2011 19:48
Це дійсно був би прикол. Інакше назвати не можна. Гарний подарунок освітянам перед професійним святом підсунули
Педагог Показати IP 20 Вересня 2011 10:27
Цей всюдисутній Осіпов викликає в мене справжнє захоплення і здивування. По перше, якщо він зміг поновити Кревську і захистити вихователів, то він зможе захистити усіх інших бюджетніків. Це добре. Інше, що є незрозумілим - а нафіга йому це треба. Що такий любитель справедливості і захисник знедолених і ображених? Чи наївно сподівається що педагогі будуть йому носити хабарі? Може сам хоче бути начальником освіти? Дивний хлопець
андрей Показати IP 22 Вересня 2011 16:23
Кревська хороша людина гарний педагог, а от мера треба гнати!!!
До Андрія Показати IP 23 Вересня 2011 21:51
Може Ви просто іншу людину знаєте з таким самим прізвищем, бо до цієї пані така характеристика не підходить
освітянка Показати IP 29 Вересня 2011 07:51
якщо пані Кревська виграла суд, то чому не приступила до роботи в управлінні? Там її так чекають!!! Особливо новоспечені дві начачальниці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus