USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Супермаркет у Луцьку обдурив клієнта?

22 Лютого 2011 17:01
Лучанка Вікторія Ткачук вважає, що один із супермаркетів побутової техніки під виглядом проведення вигідної акції фактично обманув її.

Про це вона розповіла 21 лютого, звернувшись до редакції «ВН». Жінка стверджує, що стала жертвою обману винахідливих промоутерів.

50% знижка – лише привабливий лозунг

«Перед Новим роком магазин «Ельдорадо» проводив акцію, головним гаслом якої стала 50% знижка на всі товари. Однак, як виявилося вже безпосередньо під час покупки, це був лише привабливий лозунг. Насправді за товар потрібно було заплатити повну вартість», – розповіла Вікторія Ткачук.

Спочатку Вікторія не зрозуміла, в чому ж суть акції, та люб’язні продавці відразу все пояснили. Виявилося, що половину витраченої суми магазин все-таки обіцяє повернути, проте не відразу, а через два тижні після придбання побутової техніки.

За словами Вікторії, гроші мали «перекинути» на спеціальну «Прибуткову картку».

«Я попросила продавця, щоб він перед покупкою перевірив баланс на моїй картці, аби орієнтуватися, скільки грошей у мене там є і на що мені розраховувати через два тижні. Там було 12 гривень, я навіть чеки всі зберегла», – продовжила розповідь клієнтка супермаркету.

«Чуда» не сталося

Вікторія Ткачук разом із чоловіком у переддень Нового року купили блендер вартістю 1299 гривень, тому вже через два тижні подружжя сподівалося знову витратити близько 600 гривень на ще якусь побутову техніку.

Проте ані через два тижні, ані через місяць сума коштів на «Прибутковій картці» не збільшилася.

Жінка відразу взялася з’ясовувати, у чому проблема, і звернулася до керівництва магазину «Ельдорадо».

Директор супермаркету Андрій Поліщук вислухав клієнтку та особисто почав перевіряти чеки, номер товару, телефонувати до київського офісу. Проте з’ясувати, чому акція так і не запрацювала, йому не вдалося.

За словами Вікторії Ткачук, керівництво «Ельдорадо» пояснило, що виникла якась помилка в «індексації товару». Тобто вийшло так, що товар, який у Луцьку продавався з позначкою «акційний», у центральному офісі мережі супермаркетів «Ельдорадо» таким не був.

«Гаряча лінія» пообіцяла розібратися


Чому виникла така помилка, репортер «ВН» намагався запитати особисто у директора «Ельдорадо». Однак зустрітися з журналістом керівник магазину відмовився. Охоронець пояснив, що «директор бере участь у телефонній конференції, а всі питання, які вас цікавлять, ви можете задати на «гарячій телефонній лінії».

На «гарячій лінії» з нами ввічливо порозмовляла дівчина, що назвалася Людмилою. Вона порадила дізнатися, чи справді товар був акційним, а після роз’яснення ситуації переключила телефонний дзвінок на менеджера. Проте він не взяв трубки. Дзвінок знову переадресували на ввічливу дівчину, яка порадила зателефонувати пізніше.

Згодом таки вдалося порозмовляти з людиною, яка пообіцяла обов’язково розібратися у цій неприємній ситуації.

Керівник програми лояльності «Прибуткова картка» Георгій Ахаладзе запевнив, що тепер він особисто з’ясує, чому виникла проблема з Вікторією Ткачук.

«Якщо ми справді припустилися помилки, то визнаємо свою вину, а клієнтці обов’язково нарахуємо зароблені бонуси», – наголосив у телефонній розмові представник «Ельдорадо».

Нагадаємо, що покупку Вікторія Ткачук зробила 31 грудня, а таку обіцянку від представника «Ельдорадо» було почуто 22 лютого.

«Можливо, така ситуація склалася через великий потік людей перед новорічними святами. Було багато акцій, могли щось і наплутати. Нехай ця клієнтка мені зателефонує, напише офіційну заяву, передасть копії чеків, тоді я зберу усі ці матеріали і якнайшвидше вирішу це питання», – додав він.

До речі, клієнтка супермаркету вже поскаржилася на магазин у їх книзі скарг. І на неї, як запевняє Вікторія Ткачук, досі не отримала ніякої реакції.

«Люди, купуючи такі акційні товари, у щось вірять, на щось розраховують. А їх просто обманюють, і потім немає кому за це відповідати», – зауважила Вікторія Ткачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
M Показати IP 22 Лютого 2011 17:18
Український сервіс - це зовсім не той західний, з якого беруть приклад. В основному він односторонній. Його використовують тільки для залучення нових клієнтів і збирають "вершки". А те, що клієнт після цього вже не повернеться і ще й розповість 10-м знайомим про обман - нікого не хвилює.
Гість Показати IP 22 Лютого 2011 17:19
Халявний сир буває тільки в ........
анонім Показати IP 22 Лютого 2011 17:20
Ельдорадо-лохотрон, останнє місце де треба купувати техніку
Ласковая Показати IP 22 Лютого 2011 17:27
Підтримую АНОНІМа. Якщо хтось безтолковий, то хто винен. Всі знають, що в Ельдорадо найвищі ціни. Чого туди пертись. І що та Вікторія робить тим "блендером вартістю 1299 гривень", з жиру біситься?
покупець Показати IP 22 Лютого 2011 17:30
звичайний маркетинговий хід- у поганому виконанні це норма для цього магазину.Я там вже давно нічого не купую.
455454 Показати IP 22 Лютого 2011 17:42
А в Там Тамі ціни різняться ті що на вітрині і в касі, робиться це навмисне для обману покупців. Перевірено неодноразово. пояснення в них одне - не встигли поміняти цінники, брехня!
Ірина Новосад Показати IP 22 Лютого 2011 17:51
Та яка різниця, що вона ним робить!!! справа в тому, що покупця обдурюють! Невже вам не набридло відчувати, що вас постійно хочуть на чомусь "нагріти"?
VSC до Ірина Новосад Показати IP 22 Лютого 2011 18:02
Давно пора привыкнуть к разводилову супер-гтпер-пупер-маркетов. Своя голова на плечах для чего? Тот блендер стоит от силы гривен 600-700, ну максимум 800. Это я считаю от ценообразования магазина. Накинули еще 600 и устроили лохотрон. В следующий: раз пройдется по всем магазинам и базарам, порыщет в нете, сверит цены на аналоги, а потом будет покупать.
Читач Показати IP 22 Лютого 2011 17:56
А мені бонуси нарахували. Кілька років назад купив пралку, до неї всунули програму додаткового сервісу, хоч я і не просив. Та коли пралка через два роки загнулася, то обміняли на нову, так як моя ремонту не підлягає. А перед новим роком метушня, купа продавців-стажерів, можливо і не те в руки видали. Моїм знайомі заплатили по чеку за 17 літрову мікрохвильовку, а видав продавець 21 літрову. Видно, не розгледів, що більша.
Опа! Показати IP 22 Лютого 2011 18:07
А ви стикалися з необхідністю обміняти в Ельдорадо неякісний товар після його придбання? Навіть в межах обумовлених законом (14 днів) після придбання ніхто не обміняє і не поверне гроші, а з вас зроблять лоха...
Андрій Показати IP 22 Лютого 2011 18:35
Собівартість такого товару складає біля 40% від ціни у супермаркеті
Валерій Показати IP 22 Лютого 2011 18:48
В Ельдорадо нагрівають на всьому. Купіть товар в кредит в Ельдорадо і Ваш спокій на цьому закінчиться.
Місцевий Показати IP 22 Лютого 2011 20:28
А що означає слово "Ельдорадо", знаєте? Це міфічне місто в пошуках якого загинула не одна сотня португальських і іспанських колоністів. Його так ніхто і не знайшов, може тут відповідь на всі претензії покупців?
тьотя Показати IP 22 Лютого 2011 21:25
Ельдорадо ошукує людей!Та хто ж цього не знав. Я теж один раз взяла участь в акції... Вам не раджу.
джин Показати IP 22 Лютого 2011 21:32
Советую девушке не оставлять начатого,так как Закон о защите прав потребителей работает,однако необходимо проявить терпение и настойчивость.Не самый модный юрист вполне может помочь,вплоть до морального ущерба.И не слушать советов типа" ничего не выйдет",всё выйдет !А всем блеющим- большой привет!
Юра Показати IP 22 Лютого 2011 22:34
купляв телевізор LCD пів року назад.Зайшов в Ельдорадо знижка Акція і т.п. 8000грн. за соньку- добре що не купився. на наступний день купив у Львові за 6200грн.таку ж модель! Ельдорадо магазин для тих хто нем ає доступу до інформації скільки реально річ коштує. магазин вибачте для лохів.
Скупий платить двічі, тупий тричі, Показати IP 23 Лютого 2011 00:48
Треба у школах викладати предмет ,,Вміння робити покупки,,
VV Показати IP 23 Лютого 2011 08:53
Я також хотіла придбати в так званому ельдорадо на пр.Волі по акції пральну машину. Дурили десь близько 2 тижнів, а машина акційна так і не з'явилася. Я виразила свою думку у книзі скарг. Коли писала підійшов молодий чоловік і почав в прямрму змісті погрожувати мені. З того часу я і мої знайомі не бувають в цьому магазині. Беріть приклад.
Віктор Показати IP 23 Лютого 2011 10:01
Може мій випадок не типовий, я так розумію, для цього магазину, з огляду на попередні коментарі, але якось придбав там клавіатурку. Для мого компа вона не підійшла, та ввечері родич приніс свою, подарував тобто. Я цей товар приніс повернути. Той продавець, що продавав її, росстроївся. Пропонував її віднести до себе на роботу, може там підійде, потім порадився з менеджером, запропонував на ту суму придбати ще що-небудь, але я відмовився. З великою неохотою почали оформлювати повернення. Це все зайняло близько години-півтори. Але все зробили і гроші повернули. Так що без образ! Єдине, що відчувається відношення - коли ти потенційний клієнт - максимальна увага, коли повертаєш товар, ти у ролі якогось попрошайки, який всіх дратує.
Споживач Показати IP 23 Лютого 2011 10:44
Кто чем занимается:кто-то розвродит кроликов, ЕЛЬДОРАДО -разоводит ЛОХОВ
Мені дивно Показати IP 23 Лютого 2011 10:47
Магазин проводив акцію. Комусь одному чогось не нарахували. І стільки шуму! І кореспонденти, і телебачення. І про наших людей. Коли акція, то спочатку питають, які прдарунки дають, от, наприклад, пилосос до чого дають - до пральної машини. І купують пральну машину, хоч вона і не потрібна, бо пилосос нахаляву. Любить наш народхаляву. Сам а Ельдорадо нічого не купував, просто приходив і за народом спостерігав. Видовище краще, ніж в театрі.
Сонце Показати IP 23 Лютого 2011 11:36
Покупки давно пора робити тільки в інет-магазинах - ось де є реальний вибір і реальна ціна.
Сергій Показати IP 23 Лютого 2011 12:08
Хотів купити там телевізор по акції -20%, в процесі упаковки телевізора пропонували додатковий сервіс за 330 грн, перевірку телевізора 150 грн, чистячі засоби для екрану і батарейки. Коли я від цього всього відмовився, телевізор не пробивався по акційній ціні, а лише по повній.
002 Показати IP 23 Лютого 2011 13:44
Ельдорадо - хитрий магазин. Ми вже туди не ходимо. Там один розводняк. Навішують тобі те, що не беруть, або новинки. А гарантій в магазині - нема. А хтось знає директора ? що за один? В нього дружина модна - на тачці їздить.Хіба це не говорить про "легкі гроші"?
Віктор до 002 Показати IP 23 Лютого 2011 16:54
Не думаю, що дружина директора супермаркету повинна їздити на бричці, а він ходити пішки. Все ж таки статус, да і, відверто, є такі в них такі можливості.
404 Показати IP 23 Лютого 2011 16:42
Був я там з другом якраз в ті дні. Чув, що оформляють картку, але про 50% повернення суми вперше чую. ІМХО, головна фішка тоді була, що товару майже по собівартості було від сили 5%, а на все інше була немала націнка. От люди і гребли все підряд. Одногрупниця взяла ноут і цілком задоволена, бо за таку ціну луцькі магазини не могли нічого схожого запропонувати
Лена Показати IP 23 Лютого 2011 18:46
Не бачу нічого хорошого в цьому магазині. Дурять своїми акціями. Якщо прийде проста людина, а вони це бачать то навішають їй казок,а вона поведеться, бо знають що нічого не докаже. Але рано чи пізно - все виходить на поверхню. Не копай яму іншому - бо сам попадешся. Мій чоловік повертав куплений в Ельдорадо товар, який виявився несправним, хоча при покупці запевняли що все ок. Вони розраховували, що ми з села і не приїдемо. Ось така історія. Обміняли і вже давно туди не заїжджаємо. І вам не раджу. Але це можливе і в інших магазинах.
Ярик-школярик Показати IP 23 Лютого 2011 18:54
Ми будемо жебраками доти, доки будемо рахувати гроші в чужій кишені. Якщо дружина директора сепермаркету буде їздити на велосипеді, то той, хто пише, що вона їздить на "тачці", буде жити в норі. Субординація, однак!
Євген Луцьк Показати IP 20 Листопада 2011 18:32
Ельдорадо лохотрон,купив монітор-телевізор LG за 2899грн,а виявилосьЩо заплатити треба 3128грн,чому,виявляється в маг.ельдорадо перевіряють товар на вміст вигорівших пікселей(зауважу новий товар)за який беруть плату 10відсотків від ціни товару,навіть якщо їх ніхто про це не просить.Перевірка нового товару за Ваш рахунок(чи малий)
Перехожий Показати IP 25 Січня 2012 21:46
Це все говорільня конкурентів.Всі задоволені ніколи не були і не будуть!
саша Показати IP 18 Вересня 2012 23:14
в грудні купив ББЖ АПС 400 через три місяці почав вимахуватись, то включався то виклучався. За ніс в магазин Ельдорадо поміняли на новий без проблем. Зі слів техніка сказано, що цей товар не ахті. А так магазин нормальний, хоча ціни вже підняли і акції не вигідні, необхідно уважно читати і перепитувати, тому необхідно орієнтуватись на ринок, інтернет магазин.
Володимир Показати IP 2 Січня 2014 00:02
Купляв мікрохвильовку за 1600. Там один **й порадив взяти кришку для неї. І такий: "Ова,вам пішла знижка 50% на ту кришку". Кришка 22 грн,а віддали за 11. І тепер замість 80 грн бонусу за мікрохвильовку нараховано тільки 15. Як це розуміти?
микола Показати IP 7 Серпня 2015 15:49
В даному магазині розводять всіх.перше-техніка контрабандна,багато з неї вже після ремонту.налаштування техніки яке коштує до 3000 грн можна зробити самому,а програмам які вони так рекламують та наголошують що це ліцензія можна скачати в інтернеті.гарантія не безкоштовна нічого гарантувати не може,простіше кажучи викидаєте гроші на вітер.кредити завжди з прихованими платежами та страховками.персонал гарної техніки не запропонує,а буде тішити тільки те що їм треба продати.раджу ,так як я там працювала,оминути даний магазин!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus