USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Святкуємо та аналізуємо: Ігор Коцан

3 Січня 2014 14:00
«Зараз молодь вступає до університету не для того, щоб отримати диплом, а для того, щоб отримати знання»,- запевняє ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан.

Керівник вишу підсумовує, що рік, який минув, був знаковим для навчального закладу: восени відбулася Міжнародна наукова конференція, на якій були представники 69 університетів, приїхали 60 ректорів. Під час цього заходу радилися щодо подальшого розвитку університетів, використання студентстько-викладацького потенціалу для розвитку економіки України.

Одним з ключових напрямків роботи у 2014-му році Ігор Коцан вбачає залучення студентів з-за кордону. Для цього працюватимуть над покращенням матеріального забезпечення. Уже цього року планують виконати один з критеріїв розвитку університету: студент сам буде обирати, якою мовою хоче навчатися, на кожній спеціальності з 1 по 5 курс будуть пари англійською мовою. Зі слів ректора, тоді буде більше студентів з Європи, відповідно, вимоги викладачів до своєї роботи значно підвищаться.

У новому 2014 році побажав усім прожити краще, ніж в старому році.



ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: ДМИТРО БЕЗВЕРБНИЙ
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО:СЕРГІЙ ФЕДОНЮК
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: МИКОЛА КАРЛІН
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: АНАТОЛІЙ ГЛИВА
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: ЮРІЙ ВОЙНАРОВСЬКИЙ
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: СТАНІСЛАВ ШИРОКОРАДЮК
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: МАРІЯ ДОМАНСЬКА
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: РОМАН РОМАНЮК
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: ОЛЕКСАНДР ЯКИМЧУК
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: СВЯТОСЛАВ КРАВЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лис Микита Показати IP 3 Січня 2014 14:57
«Зараз молодь вступає до університету не для того, щоб отримати диплом, а для того, щоб отримати знання»,- запевняє ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан.". Як завжди, цинічна брехня фарбованого лиса. Діти стають в чергу за дипломами, не отримують освіти, йдуть в пошуках роботи, а роботи по їхніх знаннях немає. "Освіта" породжує соціальне невдоволення: диплом є, витрати пішли, а роботи немає. Коцан, збери, блядь, прес-конференцію і тобі це журналісти пояснять на пяти пальцях, що така освіта шкодить суспільству. Чи потрібний диплом СНУ, якщо з ним треба продавати на ринку китайські крани і цвяхи!?
иван Показати IP 3 Січня 2014 15:03
дивно що вин так довго пургу несе а не в кпз сидить? навить дуже дивно
Йо Показати IP 3 Січня 2014 20:59
Чого ви сваритись на того ректора!? Та він ідеальне віддзеркалення викладацького складу цього, типу, університету. 64-е місце в загальноукраїнському рейтингу вишів України та з назвою - Східноєвропейський.... Ото коц східна Європа! .
йо ма йо Показати IP 4 Січня 2014 10:23
найцікавішим видається ситуація, що саме бондар вова просунув на цю посаду коцана, згадайте як ламали колектив. а потім коцан кинув бондаря, перефарбувався і відсторонився від нового депутатства, пересидів і підлизує діючій владі. він здасть всіх, аби кормушку в руках тримати.
Олександр Дзядук Показати IP 4 Січня 2014 13:15
Ігорцю- проффесоре ти наш,що ти можеш радити молодим людям Волині, ти погряз в корупції та хабарництві, всі знають хтотакий Коцан: контрабандист з досвідом,схемщик ще той,що ти можеш аналізувати і як, напиши заяву на звільнення з посади ректора та йди з богом.Такий європейський університет не може мати славу та історію на Волині з таким ПроФфесором.
хей Показати IP 6 Січня 2015 17:22
підвищувати вимоги до викладачів - це добре, ще б до студентів підвищували вимоги...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus