USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Свічі» у Луцьку знизять оренду

23 Листопада 2009 16:39
Члени постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації вирішили зменшити платню за оренду приміщення громадській організації «Свіча». Про це 23 листопада інформує репортер «Волинських новин».
Депутат Луцькради Любов Ганейчук назвала цю громадську організацію «білим братством», мовляв, під час засідання останньої сесії міськради члени цієї громадської організації «толком не могли сказати, чим вони займаються». Як приклад, вони наводили оздоровлення та моржування. Нагадаємо, депутати під час сесії відмовилися надати цій громадській організації пільгу, себто, орендну платню розміром в одну гривню.
Голова цієї організації, біотерапевт Ольга Табачук розповіла, що просить зменшити оренду платню «на скільки можна», адже членами організації є молоді люди та студенти. Також вона не назвала перелік діагнозів людей, котрим вона допомогла і зауважила, що у приміщенні, про яке йдеться, відбуваються «заняття для свідомості».
Депутат Луцькради Святослав Зелінський зауважив, що члени комісії – не слідчі, які повинні дізнаватися, чи справді у громадській організації займаються оздоровлення чи лікуванням хворих, – це справа управління охорони здоров’я.
У підсумку депутати вирішили зменшити оренду платну, згідно однієї із постанов Кабміну на 7%. Тобто, розмір орендної плати «Свічі», який становив 500 гривень, вартуватиме близько 400 гривень. Остаточну крапку над «і» у цьому питанні поставить найближча сесії Луцької міської ради.
Додамо, що покидаючи засідання комісії, Ольга Табачук залишила кілька номерів «Новітнього інформаційно-енергетичного, лікувального видання громадської організації «Природно-духовний центр «Свіча». Видання складається з одного аркуша паперу і не містить ні тиражу, ані позначок про реєстрацію. Проте розповідає про природно-духовне пізнання самого себе, про річку як природну купіль та «купання в енергетиці».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дядечко Показати IP 23 Листопада 2009 17:01
Особисто мене завжди насторожуюсь організації, в назві чи діяльності яких присутні слова типу "духовності".
Розочка Показати IP 23 Листопада 2009 17:26
А мене насторожують усі такі організації: які незрозуміло чим займаються. Що це за "Свіча"? Дуже підозріле "купання в енергетиці"?!!
дідо Показати IP 23 Листопада 2009 18:00
...а я думала ,шо то новина про БЮТ...
seal Показати IP 24 Листопада 2009 22:41
Страннєнько. Організація невідомо чим займається, а їм ще й аренду зменшують. Чи не почали члени комісії разом з головою цієї організації "купатися" в енергетиці?
Комантатор Показати IP 24 Лютого 2010 22:53
Прийдіть-послухайте чим займається організація - громадська, відкрита для всіх хто шукає здоров"я, а не якась прихована і нелегальна. А то привчилися понавішувати ярликів і лякатись незрозуміло чого - себе певно;)
Спрведлива Показати IP 9 Березня 2010 16:56
Коли люди об'єднуються навколо такої цілі як природно - духовне оздоровлення, мало того щей доносять це до людей, то це заслуговує тільки на повагу. А то попривикали чуть що закинути кілограм таблеток і "здоров'я вернись". Тому шановний модератор видаліть цю статтю і не путайте людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus