USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

"Свобода" назвала свого кандидата на пост луцького мера

15 Вересня 2010 11:05
Заступник голови Волинської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Євген Мельник балотуватиметься на посаду міського голови Луцька.

Про це 14 вересня 2010 року в прямому ефірі на телеканалах "Аверс" і "Нова Волинь" заявив голова Волинської обласної організації ВО "Свобода" Анатолій Вітів, - повідомили у прес-службі волинського осередку партії.

Анатолій Вітів розповів, що ціла низка людей, які заявили про своє бажання стати мером Луцька, зверталися до "Свободи" про підтримку.

Окремі з цих кандидатів навіть поширювали чутки, що їх висуватиме чи підтримуватиме ВО "Свобода".

Проте на міській партійній конференції члени партії висловилися проти кандидатур людей, які не входять до ВО "Свобода".

Чинний луцький міський голова Богдан Шиба довів господарку міста до плачевного стану - розбиті дороги, страйки тролейбусників, численні проблеми у житлово-комунальному господарстві. Обіцяного пам'ятника Степану Бандері Луцьк так і не отримав.
"Свобода" не підтримає на виборах луцького міського голови і Миколу Романюка, насамперед з ідеологічних міркувань. Адже партія Тігіпка "Сильна Україна", яка його буде висовувати, є сателітом Партії регіонів. "Тому ми не можемо агітувати за тих, хто виконуватиме волю Януковича", - зазначив Анатолій Вітів.
Окрім того, Микола Романюк ніколи не проявляв своєї принципової позиції під час голосувань з принципових національних питань у Волинській обласній раді. Так, він не підтримав звернення проти продовження базування Чорноморського Флоту на території України. І варто пам'ятати, що Микола Романюк був першим секретарем Волинського обкому комсомолу.

Від "Свободи" на посаду Луцького міського голови балотуватиметься Євген Мельник. Вітів навів такі аргумент: Мельник - націоналіст, його родина - патріоти, він - "чесна, справедлива людина", має значний досвід роботи в якості господарника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
знаю Показати IP 15 Вересня 2010 13:39
Було б мудріше "Свободі" підтримати Грицюка.
Просто Лучанин Показати IP 15 Вересня 2010 13:54
В чому проявилась його господарність? Націоналізм - це не професія.
по-приколу Показати IP 15 Вересня 2010 14:47
Знову ті самі обличчя!А що ми про нього чули напротязі ціх років?Так тільки перед виборами виплив...Теж мені кандидат.
забужан Показати IP 15 Вересня 2010 14:53
Він просто не цікавий
yav Показати IP 15 Вересня 2010 15:51
А кажуть два рази в одну річку мудрі люди не ступають... принципово буду голосувати за того, чиє прізвище - в бюлетені вперше. Один раз програв - все, змирися, не хочуть тебе. Так нє, розвилися всякі Главацькі-Чернецькі-Кожевнікови.Тільки даремно агітпродукцією місто засмічують
Петро, українець, корінний волинянин з діда-прадіда. Показати IP 15 Вересня 2010 17:20
Партія без перспективи. "Свобода" - це відродження фашизму. "Гасло "Україна - для українців" в такому розумінні, як каже "Собода", не проходить. Не треба забувати, що в світі розпорошено, за різними даними, від 20 до 30 млн. українців. Канада Росія, Західна Європа... В російському Мурманську на 300 тис. чол. населення - 100 тисяч українців. Не менші діаспори в Сургуті, Комі Республіці і т.д. Мер Воркути сам особисто за кошти міста замовив українському хору діаспори "Північне сяйво" українські національні костюми в Києві. Там українцям так не кажуть, як кажуть іншим націям в Україні тягнибоки, мельники і вітіві.
А я за "Свободу", за патріотів обома руками, і голосував би за Мельника,Тягнибока, Вітіва якщо жив би в Луцьку,тільки за те, що я їх бачу в вишиванках - "Українське на тілі - Україна в душі"... Панове, що толку з того , що в верховній раді третина "москалів"(маю на увазі не росіян), чверть жидів( не євреїв), а ще всякі татари, молдавани... В уряді українця не побачиш - самі українофоби... Нібито москва газ здешевшала, а навесні для людей буде він у два рази дорожчий , чим при Юльці, базування чорноморського флоту продовжили, за-то маємо копійки( американський флот займав би десь стільки території то мабуть відповідна країна за аренду території мала ба безплатний газ для населення та ще й нафту в додачу), в ВР за деякий час буде прийнятий закон про збільшення пенсійного віку для жінок, дрібним підприємцям кожний квартал прийдеться доплачувати мінімум по 900 гр... Картопля буде по 8 гр, гречка по 15,... Це тільки те, що прийшло мені зараз на думку.. Так я звертаюся до "корінного волинянина з діда-прадіда" - зараз, те що відбуваєтья в країні, випадково не фашизм до народу України. Га ?... А може це Тягнибок так керує, що навесні більшості українцям прийдеться просити милостиню, щоб вижити ?...
ДО Показати IP 15 Вересня 2010 17:26
Хтось помітив меседж про непітримання М.Романюка оскільки Ссильна України Тигіпка є сателітом Партії Регіонів. А Свобода не виявиться таємним сателітом цієїж партії. Ось відносно безвольності, безхребетності і КОНФОРМІЗМІ Миколи Романюка це щира правда
Сцьопа Показати IP 15 Вересня 2010 17:57
І не соромно лізти і братися за те, що тобі не під силу? Між трьома соснами заблудиться, а хоче керувати обласним центром, бля! Спеціальності "хороший хлопець" вже немає. Це було у 90-х, коли Гнасюка, що на тракторі вивозив сміття з млина, обрали директором. Наслідки коментувати не треба. А сьогодні все вернуть на Романюка. Ідіоти!!!
Комсомолець, захисник Романюка Показати IP 15 Вересня 2010 18:41
Хтось з халуїв Бондаря за 20 гривень в день цілодобово скаче по сайтах і по принципу "Карфаген должен быть разрушен!", монотонно "забиває цвяхи" з лайна в голови користувачів про "зерно", Романюка і "сателіта партії регіонів". Примітивно, з помилками, бридко і банально. Може пора переключитися на якесь іншк лайно? Наприклад, що Романюк - агент ЦРУ, або, скажімо, його прабабуся переспала з Колчаком чи Врангелем. Карфаген, до речі, руйнували розумні люди, а не кретини і пігмеї.
))) до Комсомолець, захисник Романюка Показати IP 15 Вересня 2010 21:34
за 200 ))) ну, принаймні,я
валяюсь до Комсомолець, захисник Романюка Показати IP 16 Вересня 2010 10:23
Звідки знаєте розцінки? Вам не заплатили і ви мстите? Поржав
саме так Показати IP 15 Вересня 2010 18:57
оце в точку: "Окрім того, Микола Романюк ніколи не проявляв своєї принципової позиції під час голосувань з принципових національних питань у Волинській обласній раді. Так, він не підтримав звернення проти продовження базування Чорноморського Флоту на території України. І варто пам'ятати, що Микола Романюк був першим секретарем Волинського обкому комсомолу."
дід Мазай Показати IP 15 Вересня 2010 19:22
Є три реальні кандидати на посаду міського голови: Романюк, Шиба і Грицюк. Щоправда, останній має в Луцьку нульовий авторитет, позаяк майже невідомий, але ще залишились уламки його партії (Соньки Золотої Ручки), яка ще бється в передсмертних конвульсіях. Розглядати інші кандидатури - що розглядати кота Леопольда чи Дюймовочку (Голєва більше нагадує Попелюшку).
трохи не так до дід Мазай Показати IP 16 Вересня 2010 10:22
Реальні кандидати на міського голову - це Грицюк і Романюк. І то, якщо Романюк за своєю звичкою не зап'є у самий відповідальний момент.
ja Показати IP 15 Вересня 2010 23:27
треба голосувати за радикальних!!! бо вже ці нериби-ні-мяса дістали всіх!
igorhiv Показати IP 16 Вересня 2010 00:01
Всі країни Європи які були "совєтськими" колоніями давно відреклися від колишніх "комуноїдів".А Українці обирають в кого "бабла побольше" або язик по-довше.По біографії чи Кривицький, чи Романюк і т.д.пережитки минулого.Оберемо їх жити будемо гірше ніж учора бо "апетит приходить під час обіду".Досвід країн: Естонія,Литва,Латвія,Польща,Чехія,і т.д.
Комсомолець, захисник Романюка Показати IP 16 Вересня 2010 06:33
Дякую за відвертість. Наймити і холуї можуть працювати за любі гроші, тим паче - за 200 гривень!
Oleg Показати IP 16 Вересня 2010 09:33
Відносно Романюка згідний із Свободою на всі 100.
депутат Показати IP 16 Вересня 2010 09:37
Романюка взагалі тоді на сесії не було.Просто продовження "чорного піару".
та шо ви? до депутат Показати IP 16 Вересня 2010 10:59
А де він був? Бухав чи вже лежав у своїй палаті в міській лікарні на детоксикації?
банківські працівники Показати IP 16 Вересня 2010 10:26
Пане Романюк! Ми, працівники Приватбанку не будемо голосувати за Вас. Не ображайтесь, ми любимо Вас і хочемо, щоб Ви і надалі керували банком. Інакше після вас прийде та стервоза і зживе нас зі світу. Пане Микола, залишайтесь з нами!
де він? Показати IP 16 Вересня 2010 10:37
А чо ніде не видно Романюка? Знов забухав?
лада Показати IP 16 Вересня 2010 11:00
ой який же той Мельник невдаха,гроші є а в голові - полова,нащо тобі дядьку та політика??? сиди і не рипайся! який з тебе мер?
казначей Ахметова до лада Показати IP 16 Вересня 2010 11:04
Та це просто технічний кандидат, щоб забрати голоси від Грицюка і щоб пройшов Романюк. Всім відомо, що Свобода фінансується Ахметовим - от і вставляють палки в колеса БЮТу.
Вроді нічого Показати IP 16 Вересня 2010 11:28
А мені свобода подобається, Мельника не знаю, а сама партія цікава. Дурних людей там не бачу і буду підтримувати їх по списку і по мажоритарці. Просто всі інші такі вже с..і продажні що аж верне.
фофудья Показати IP 16 Вересня 2010 11:59
Сколько уже можно издеваться над рксскими в застенках луцкого метро? ДОКОЛЄ?
Лучанин Показати IP 16 Вересня 2010 12:48
Я вибачаюсь, хлопці "націоналісти" скажіть будь ласка, що у вас в партії робить пан Чернецький???? Дуже грощі були потрібні? А як же "ваша націольна" ідея?
вого КРОК Показати IP 16 Вересня 2010 12:56
"Тому ми не можемо агітувати за тих, хто виконуватиме волю Януковича"- тобіш логічно припустити,що підтримується кандидат який виконуватиме волю не Януковича...))
випадковий перехожий Показати IP 16 Вересня 2010 13:48
Яка стервоза може поміняти Романюка в банку? Цікаво. Напишіть, якщо це не глибока таємниця, будьте такі ласкаві?Завчасно дякую.
банківські працівники до випадковий перехожий Показати IP 16 Вересня 2010 15:27
Прізвище починається на М. Більше сказати не можем. Страшно.
За Україну! Показати IP 16 Вересня 2010 16:23
Партія "За Україну" переможе.....
Журналюга Показати IP 16 Вересня 2010 18:55
Дякую "Свободі" за чесну позицію! Бо жоден з описаних тут кандидатів на мера Луцька таки не підходив "Свободі". Що правда, то правда. Тож навіщо підтримувати менше зло, коли воно все-одно є зло?
OrestN Показати IP 16 Вересня 2010 23:12
До керма держави мають прийти НАЦІОНАЛІСТИ! хтось то має поставити ниннішню владу до відповідальності, хто як не націоналісти?! Я за СВОБОДУ!!!
народний месник Показати IP 25 Жовтня 2010 12:29
Тільки націоналісти будуть вболівати за народ,якщо прийдуть до влади,якщо схиблять, народ їм не простить,але вибирати потрібно нові облтччя,а не тих"маріонеток",злодюг,перевертнів,людей які вже показали себе у владі.Багато простому народу вони допомогли?Одна"трепологія".Я за СВОБОДУ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus