USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Свято Світлого Христового воскресіння в «Карамель Кафе». ФОТО

1 Квітня 2010 17:04
Підготовка до Світлого Христового воскресіння в «Карамель кафе», що знаходиться у Луцьку на Словацького, 12, відбувається з дотриманням усіх православних традицій.

У в «Карамель кафе» сьогодні, у Чистий четвер, за православними традиціями, шеф-кондитер випікає паску: традиційну з родзинками та авторську з домашнього сиру, з родзинками і цукатами.



Запашну паску від «Карамель Кафе», прикрашену по-особливому, пишну і смачну до святкового столу, можна замовити за телефоном 74-02-80 або завітати у кафе-кондитерську. А для малечі чи просто у подарунок рідним, близьким, кафе-кондитерська пропонує пасхальні подарунки з шоколаду.



За столом, після освячення та молитви, господар розрізав паску і давав по шматку кожному члену сім`ї.

Для нас, українців, паска – не тільки витвір кулінарного мистецтва, а й символ Воскресіння, духовного відродження і вічності.



Ще кілька днів і ми привітаємося традиційним святковим: «Христос воскрес!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 2 Квітня 2010 09:58
Огласите расценки на рекламу. Дабы общество знало сколько стоит конкретная статейка. Да, и еще хочется узнать, а как там в Карамельке посетители постили? С коньячком, вискарем, самбукой или текилкой больше баловались?
Олеся Показати IP 2 Квітня 2010 10:34
Це питання не до Карамельки. Постити чи ні це справа кожного. Отож, якщо Вас це цікавить запитайте конкретно в людей.
Олесь! Показати IP 2 Квітня 2010 10:56
Не нам с Вами VSC обсуждать кто что пьет и как себя ведет во время поста! Давайте подумаем в первую очередь о себе! Что мы делаем, думаем и говорим!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus