USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Святослав Кравчук може повернутися у Луцькраду

12 Листопада 2010 09:57
Колишній заступник луцького міського голови та голови Волинської облдержадміністрації, очільник партії «Фронт Змін» на Волині Святослав Кравчук розглядається як один з найімовірніших варіантів на посаду одного із заступників луцького міського голови.

Як повідомило джерело у міськраді, наразі тривають переговори між Миколою Романюком та новообраними представниками депутатського корпусу.

Одним з претендентів на посаду заступника міського голови – керуючого справами виконкому є очільник передвиборчого штабу Романюка, колишній начальник головного управління внутрішньої політик ВОДА Юрій Вербич, якого, очевидно, не можуть лишити без посади.

Серед претендентів на посади заступників мера - Сергій Григоренко, Юрій Бондарук та Василь Байцим.

Найімовірнішим претендентом на посаду секретаря міськради є номер один списку «Батьківщини» Григорій Пустовіт.

На важливі посади у мерії претендує і «Фронт Змін». Зокрема про це заявляв після виборів Олександр Пиза. Також, за неофіційною інформацією, одне з крісел заступників займе Святослав Кравчук - ймовірно зама з гуманітарних питань.

За неперевіреною інформацією на пост секретаря міськради претендував і безробітний Богдан Шиба, якому видається надто некомфортним крісло рядового депутата. Ходять навіть чутки, що Шиба заявив – якщо не дадуть місце секретаря ради – він кине депутатство.

12 листопада о 15:00 розпочнеться сесія Луцької міської ради нового скликання. Проте відомо, що на сесії не оголошуватимуться імена новопризначених людей, а всього лиш відбудеться «інавгураційна» процедура, й міський голова та депутати офіційно набудуть своїх повноважень.

За деякою інформацією, остаточні крапки над «і» у питаннях нових призначень у міськраді розставлять після того, як відбудеться сесія Волинської обласної ради. Чи підтримає більшість у міськраді певні кандидатури, залежатиме від поведінки депутатів їх політсил в облраді під час обрання керівництва ради, - стверджує джерело.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Вася Показати IP 12 Листопада 2010 16:06
Свєтік, повертайся! Ти знаєш роботу - ти уже готовий застуупник. Памятаєш, як пили по 100 грамів? Добре було... Повертайся!.
Ваня Показати IP 12 Листопада 2010 16:23
Правильно, а куди ж йому без корита з якого так легко хлебтати доляри. А не хоче на ДПЗ ким починав за 1000 грн. працювати.Вже набрався віли побудував, квартирки покупував діткам і собі, а все мало.
M Показати IP 12 Листопада 2010 21:32
О, знову засяяла мордяка старого комуняки.
M Показати IP 12 Листопада 2010 21:33
Зараз Романюк буде збирати всю стару наволоч большевицьку, яка ще не повиздихала.
Helge Показати IP 13 Листопада 2010 00:51
Эх, Пиза...... Як тобі не соромно реанімувати таких потвор.... "Фронт Змін" - ми змінюємо одного старого блазня на іншого".....
знаю Показати IP 13 Листопада 2010 10:31
іншого слова як клоуни коментаторам не придумаєш. скільки бездумної жовчі, ненависті?! а ще корчите з себе ура-патріотів, та дай вам заворушки якоїсь - перші до крові гребти і різати будете. вишиванки не забудьтеся вдіти і про бога щось згадати. хоч би що небуть розумне і раціональне бовкнуло, а то одні помиї...
Helge до знаю Показати IP 13 Листопада 2010 17:58
Ну - у тя прям всьо по-Фрейду - сам(а) знаешь все ответы на свои вопросы)))) Этот, предполагаемый "гуминатарий" за время своей работы натырил СТОЛЬКО, что когда придет время "Ч", боюсь к нему с ножами и мешками целая очередь выстроиться)))))
Helge до Helge Показати IP 14 Листопада 2010 11:06
Забыл добавить - отдельный респект Кравчуку и его корешам - Кривицкому и Лучку за их совместное аферу - Кропиву и «Східноєвропейську теплогенеруючу компанію» ))))
кува Показати IP 16 Листопада 2010 19:05
Для Helge і Вані, перш ніж про людину говорити потрібно знати її, а так слова на вітер кидати тільки ідіоти вміють, які в житті нічого не досягнувши обговорюють інших (жаба в горлі стала)... працювати треба....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus