USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Таксисти й далі безкоштовно возитимуть лікарів, але просять графіку і бензину

5 Листопада 2009 12:47
Представники фірм, що займаються перевезенням пасажирів на таксі, просять унормувати час, який вони тратять для перевезення дільничних лікарів. Про це інформує репортер «Волинських новин».
Таксисти із розумінням поставилися до ситуації, що склалася в місті, а то й виділили машини для дільничних лікарів. Проте, під час засідання штабу оперативного реагування з питань запобігання виникненню захворюваності на грип серед населення міста Луцька вони зауважили, що працюють «самі на себе», а тому варто унормувати час, який витрачається для допомоги луцьким медикам. «Нам потрібно перевозити і звичайних пасажирів» - зауважили вони.
Заступник луцького міського голови Анатолій Пархом’юк вважає, що треба налагодити чітку співпрацю «на пряму між дільничними лікарями і водіями таксі. «Я проти того, аби таксисти «простоювали» коло лікарень і поліклінік в очікуванні виїзду до пацієнта» - сказав Пархом’юк.
Також таксисти попрохали чиновників вирішили ситуацію із забезпеченням пальним. Пархом’юк, поспілкувавшись із медиками, зауважив, що місцеві «нафтові магнати» ознайомлені із пропозицію забезпечити лікарів паливно-мастильними матеріалами, проте наразі обмірковують цю ідею.
До слова, на засіданні комісії таксистів вітали оплесками. Так луцькі медики висловили свою вдячність за те, що таксисти виділили автомобілі та водіїв для того, аби дільничні лікарі мали змогу відвідати усі виклики.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гуцул Показати IP 6 Листопада 2009 21:43
На очах створюється демократичне цивільне суспільство. Реакція таксистів вражає. "Гайдукам" привіт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus