USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Теремно: квест у Луцьку

20 Липня 2014 11:57
«Славне Теремно – кажуть недаремно» - під такою назвою відбувся краєзнавчий квест в бібліотеці-філії №5 КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система».

Дітей об`єднала одна мета – більше дізнатися про мікрорайон Луцька, в якому проживають, навчаються і відпочивають, - повідомляють організатори.

З історії Теремно діти дізналися, переглядаючи книги В. П`ясецького, Ф.Мандзюка «Вулиці і майдани Луцька» та книги В.П`ясецького «Пройдімося давнім Луцьком», де перед очима юних користувачів постають живі люди минувшини, «біографії» вулиць і провулків міста, його околиць, а також багатьох споруд, зокрема й тих, які згодом набули статусу пам`яток.

Для дітей Дарини Марчук, Вікторії Гаврилюк, Олександра Приступи район Теремно приваблює своєю чарівністю зелених насаджень. Володимир та Михайло Громик, Денис Окунінець, Валентин Ясковець з цікавістю захотіли пройтися теремнівськими стежками, де раніше була наша книгозбірня

( вулиця Теремнівська, 65) з 1949р. по 1996р.

Софія Гончарук, Даша Пастушок та Софійка Міщук з великим задоволенням відвідали Волинський обласний військовий комісаріат, побували біля пам`ятника воїнам-визволителям, де похоронені близько 400 рядових солдат, які захищали саме наші землі в роки другої світової війни. Діти дізналися більше про Луцький геріатричний центр, де проживають люди одинокі похилого віку та люди , які отримали інвалідність. Перепочили на березі оновленого теремніського ставка.

До слова, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, роботи з благоустрою прибережної зони біля Теремнівських ставків, а також відновлення прилеглого мосту через річку Сапалаївку, планують завершити до Дня Незалежності 2014 року. Таким чином, Луцьк отримає новий пляж на міст.

Опісля діти відвідали ПАТ «Теремно Хліб» та багато іншіх місць.

Під час краєзнавчого квесту діти детальніше познайомилися з визначними місцями Теремно, побували в парку ім..900 річчя м. Луцька де так і хочеться пірнути в обійми прохолоди під верби.

Після такої подорожі по Теремно на дітей чекав в бібліотеці солодкий стіл з охолодженими напоями. Діти лишилися задоволені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Біженці, що втікають Показати IP 20 Липня 2014 13:33
"Біженці, що втікають на Волині, відкрито підтримують сепаратистів" - http://news.volyninfo.com/volyn/300977-bizhenci-shcho-vtikayut-na-volini-vidkrito-pidtrimuyut-separatistiv.html
Анонім Показати IP 24 Липня 2014 06:24
Прохання не робити так часто в ліпінській лікарні день відкритих дверей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus