USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому парку – нова романтична лавка

7 Вересня 2015 08:00
Романтичну ковану лавку для лучан встановили в парку імені Лесі Українки. Про це повідомляють у дописі спільноти Луцьк у мережі Фейсбук.

«В луцькому парку імені Лесі Українки на центральній алеї з’явилася нова лавка. Цей кований витвір мистецтва є подарунком рідному місту від товариства «М.Ж.К.». Романтична лавочка під ліхтарем з написом «Я люблю Луцьк» повинна сподобатись і лучанам, і гостям міста», - йдеться у дописі.

До слова, у місті по проспекту Волі вже є одна лавочка для закоханих, над якою два ліхтарі зійшлися у поцілунку.

В луцькому парку ім. Лесі Українки на центральній алеї з’явилась нова лавка. Цей кований витвір мистецтва є подарунком р...

Posted by Луцьк on 6 вересня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ната Показати IP 7 Вересня 2015 08:42
Як зворушливо м.ж.к.для рідного міста,а для жильців які оплачують їх "послуги"нічого не робиться,як завжди показуха!
Анонім Показати IP 7 Вересня 2015 08:44
Лавка дуже гарна. Тільки шкода, що простоїть вона недовго - місцеве клоччя як не вкраде, то спаплюжить.
100% сплачувальниця Показати IP 7 Вересня 2015 14:52
100% примітив,ніякого мистецького смаку.цікаво побачити і послухати "автора" цього "шедевра мистецтва-це по-перше,а по-друге,треба ще розібратись відповідним органам хто давав дозвіл на виділення коштів.точно не ми, платники послуг.чи може ковалюк зі своєі щедроі кишені заплатив?працівники мжк скаржаться на невиплати з/п,у будинках роками не можна добитися ремонту,бо немає коштів.чи ,може,ковалюк таким чином купляє собі індульгенцію перед розгоном жеків?
НАТА Показати IP 8 Вересня 2015 09:03
Автор статті щось не розібрався. Лавку виготовили на замовлення всіх ЖКП 2.3.7.8.мжк.і приурочили до свята квітів. А щодо затрачених коштів то краще ніж замовити у флористів якусь композицію з квітів а потім викинути іі. Так зробив ЖЕК 11 та всі інші учасники свята квітів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus