USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку бракує соціальних працівників

21 Жовтня 2015 14:14
Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді гостро потребує розширення штату.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства 21 жовтня.Депутатам презентували проект рішення про затвердження положення про Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у новій редакції.

Як розповіла Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, положення про центр приводять у відповідність до нової редакції постанови Кабміну. Так, вносять нові соціальні категорії – діти учасників антитерористичної операції, члени родин учасників АТО, вимушені переселенці, внутрішньо переміщені особи. Також зміни стосуються обліку та звітності роботи.

На запитання члена комісії Любові Серби про те, чи штатний розпис організації дозволяє охопити увесь обсяг роботи, Ліна Галан відповіла, що в 2012 році у центр були введені фахівці соціальної роботи. У 2014 році у зв’язку з політичними перипетіями фахівців вивели зі штату, а фінансування їх з держбюджету припинили. Торік у штаті центру працювали 20 осіб, цьогоріч – 13. Вдалося утримати двох фахівців соціальної роботи за кошти міського бюджету. Відповідно до положень, на 2 тисяч населення повинен припадати один соціальний працівник, а сьогодні один соціальний працівник змушений обслуговувати 16780 мешканців. Існує велика потреба у психологах, виділенні окремого кабінету для роботи психолога. З її слів, центр зараз гостро потребує збільшення штатів, адже обсяги роботи збільшуються.

Члени комісії підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ге Показати IP 21 Жовтня 2015 16:39
А де ті випускники, яких ВНУ "випускає"? Торгівці на ринку?
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2015 16:52
А яка буде зарплата? Це важливо - напишіть.
123 Показати IP 21 Жовтня 2015 22:08
Напевно мінімальна-тому і ніхто не хоче йти,а роботи багато

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus