USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку частково зупинився рух тролейбусів

27 Жовтня 2016 09:33
У Луцьку частково зупинився рух електротранспорту. Частково тому, що окремі колони тролейбусів вже роз’їжджаються, але з малою швидкістю.

Як повідомили у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини диспетчер Луцького підприємства електротранспорту, на лінії електромереж «вистрелив кабель». Ремонтники усувають недоліки, тому окремі тролейбуси вже роз’їжджаються, але з малою швидкістю.

Часткова зупинка електротранспорту значно ускладнила рух автомобілістів та іншого громадського транспорту містом. Пасажирів висаджували без пояснень.

Наразі рух тролейбусів у Луцьку відновлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 27 Жовтня 2016 11:38
"Часткова зупинка електротранспорту значно ускладнила рух автомобілістів та іншого громадського транспорту містом." Той хто це писав в школу хоч іноді заглядав? Дуже сумніваюся що закінчив.
ВОВК Показати IP 27 Жовтня 2016 12:16
Оце пояснення - на лінії електромереж «вистрелив кабель». Дійсно фахівці працюють у Луцькому підприємстві електротранспорту :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus