USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк через 50 років: містяни ставлять питання нащадкам

1 Грудня 2013 13:55
Близько тисячі послань, віршів, візитівок та просто хороших слів передали у капсулі часу лучанам, які будуть жити у нашому місті через 50 років.

Своєрідну капсулу часу закопали в землю сьогодні, 1 грудня, поблизу Парку відпочинку імені Лесі Українки. Це – своєрідний «привіт» майбутнім поколінням, які житимуть у Луцьку у 2060 році. Саме стільки, як планують організатори, пролежить в землі цінна пам’ятка.

На перший погляд це - звичайна трилітрова банка. Щоправда, її вміст зовсім незвичайний: тут - близько тисячі посилань та запитань, адресованих майбутнім мешканцям міста, а також візитівки, гроші, календарики, сувеніри, тощо. Найкреативніші слали свій «меседж» крізь роки за допомогою віршів. А хтось навіть передав нащадкам флешку з музикою. Цікаво, через що будуть програвати музику через 50 років…

Свій слід в історії залишили і Волинські Новини, поклавши в капсулі візитівку із запитанням до майбутньої молоді «Звідки ви дізнаєтесь новини?».

Як зауважили організатори, така подорож в часі для вмісту капсули буде безболісною – скло не розкладеться у землі, а тому речі, які заклали у банку, не постраждають. Під спів гімну України капсулу опустили на дно ями, та закопали в землею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Oleh Hordiyuk Показати IP 1 Грудня 2013 17:21
Хороша ідея, однак
Хаха Показати IP 1 Грудня 2013 19:14
Кришка - покриється іржою, за рік часу - буде повністю дірява, волога знищить папір. Протупили, потрібно було закрити поліпропіленовою, яка сотню років витримає
Мама Показати IP 1 Грудня 2013 21:15
А ще б банку в деревянный ящик.
Ой йо Показати IP 1 Грудня 2013 22:40
Фільм "Знамение" передивились :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus