USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У планах Луцького району – створення екотехнопарку

20 Квітня 2016 21:00
Луцька районна рада планує реалізувати декілька проектів у комунальній, медичній сільськогосподарській галузях, у планах також - створення екологічного технопарку.

Днями голова Луцької районної ради, депутат від партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» Валентин Приходько, виконувач обов’язків ректора Волинського інституту економіки та менеджменту Василь Байцим та керівник науково-дослідного центру Брестського державного технічного університету Дмитро Макарук підписали Декларацію про партнерство.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Декларацією передбачається написання та реалізація проектів у рамках «Програми Транскордонного Співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020» та інших програм, що фінансуються ЄС, ПРООН та іншими міжнародними фондами та організаціями.

Голова Луцької районної ради Валентин Приходько зауважив, що проектна діяльність у співпраці із європейськими партнерами важлива складова розвитку прикордонних областей.

Він наголошує, що в межах цієї програми Луцька районна рада планує реалізувати декілька проектів. Зокрема, ведуться перемовини щодо покращення медичного обладнання невідкладної та «швидкої» допомоги, спорудження підприємства із знешкодження комунальних відходів, створення центру розвитку та підтримки фермерів і сімейних сільськогосподарських господарств, міні та мікропроектів із підтримки підприємництва, зведення футбольного поля в рамках програми „Євростадіон” у селі Лище та екотехнопарку в селі Крупа. Втілення проектів залежатиме від бажання білоруських партнерів реалізовувати такі ж ідеї на своїй території.

У зустрічі з білорусами також взяли участь депутат районної ради від партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП»

Олександр Бляшук, радник-консультант голови ради з питань міжнародного співробітництва та проектної діяльності Юлія Яценюк та директор Волинського обласного фонду підтримки підприємництва Ольга Шворак.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
волинянам Показати IP 21 Квітня 2016 08:15
цирк та й годі, як тут ще ярмольського - "маяківського мера " немає
Луцький Показати IP 21 Квітня 2016 08:30
Алкоголіки і авантюристи.
Хлоп Показати IP 21 Квітня 2016 10:38
ВН, треба писати не "в планах", а "уві снах" створення екотехнопарку і одночасне перейменування у Нью-Васюкі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus