USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинська делегація «УКРОПу» взяла участь у з'їзді в Києві

15 Вересня 2015 07:00
Партія «УКРОП» провела у Києві з’їзд та визначилася з кандидатами, які представлятимуть об’єднання на місцеві виборах що відбудуться 25 жовтня. Була присутня на події і делегація з Волині.

Взяти участь у заході 12 вересня прибули представники з усіх регіонів держави, зокрема східних територій, які підконтрольні українським військовим. Загалом понад 1000 людей, яких об’єднала спільна ідея, виконали гімн України та вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав життя за неї життя.

До політради об’єднання «Укроп» увійшли люди, прізвища яких уже відомі українцям, серед них - Борис Філатов, Ігор Палиця, Дмитро Симанський, Євген Терехов та інші.

Під час активної фази військових дій та стрімкї дестабілізації ситуації в державі кожен із них, кажуть, прийняв для себе рішення відстояти інтереси України, в той час як більшість політиків та олігархів поспіхом виїжджали за кордон.

Відео із з’їзду надала прес-служба волинського «УКРОПу», яка теж взяла участь у заході.



На переконання члена правління партії «Укроп» Ігоря Палиці, тепер саме у цих людей є повне моральне право розпочати зміни, яких в 2013 році очікували учасники Майдану. Дотепер політики так і не спромоглися на рішучі дії, а війна, яку обіцяли завершити за лічені дні, триває уже більше року.

«У мене дежавю лютого 2014-го року. Народ хоче парламентсько-президентської форми правління, народ хоче імпічменту Президента та імплементацію Римського статуту, який дозволить покарати тих, хто розв’язав війну. Це три вимоги Майдану. На сьогодні жодна з них не виконана, бо їх виконання виб’є з-під влади стілець, на якому вона сидить», – зауважив Палиця.

Крім того, з його слів, влада приховує точну кількість загиблих в зоні АТО.

«Ніхто в Україні точно не знає, крім Адміністрації Президента, скільки наших героїв загинули в зоні АТО. Я хочу, щоб люди, які сьогодні відправляють наших найкращих патріотів на смерть, відповідали за свої злочини в Гаазі», - заявив політик.

Зауважимо, під час з'їзду також йшлося про те, що політика президента працює на користь Путіна. Про що також заявив Ігор Палиця.

Він також додав, що влада наживається на війні: в зоні АТО процвітає контрабанда, йде розкрадання військового бюджету, чиновники заробляють на «Укроборонпромі».

«Усе це не дає владі закінчити війну. Поки солдати воюють і думають, як вони будуть жити, коли повернуться, ця влада думає, як вкрасти, і кого зробити винним», – зауважив Палиця.

Стало відомо і те, щоБлок Петра Порошенка й "Опозиційний блок" ведуть переговори про розподіл округів на місцевих виборах, а також і про те, що чинна влада нібито шукає приводів закрити канал “1+1”.

Окрім того, під час з’їзду у партії «Укроп» прийняли рішення про висунення кандидатів у мери.

Зокрема, широкій громадськості представили кандидата на посаду мера у Луцьку від цієї політичної сили.

Так, слово для виступу отримав делегат від Волині Олександр Товстенюк, якому Ігор Палиця запропонував взяти участь у майбутніх місцевих виборах. Сьогодні Олександр Товстенюк - голова правління Фонду «Новий Луцьк» і, зі слів засновника, уже неодноразово підтверджував висловлену йому довіру.

«Хочу подякувати за таку велику довіру Ігорю Петровичу Палиці. Це - насправді велика людина, яка всім довела, що любить своє місто, свою країну не тільки до глибини серця, а й до глибини своєї кишені», - наголосив зі сцени Олександр Товстенюк.

Олександр Товстенюк також повідомив, що першим номером у списку до обласної та міської рад від "УКРОПу" буде, власне, засновник Фонду Ігор Палиця.


Основою партійної ідеології, кажуть прежставники політсили, співзвучно із назвою об’єднання став український патріотизм. Бачення своєї ролі в межах програмних засад та плани щодо майбутньої діяльності висловиви учасники з’їзду від Волині Ірина Констанкевич та Ігор Поліщук.

Так, з їх слів «УКРОП» - це дієвий патріотизм, а не патріотизм на папері, і вони переконані - політсила працюватиме - та й вже працює, каже Ігор Поліщук, - на реальні зміни для українців.


До слова, значна частина делегатів – це вояки, які на власному досвіді бачили, до чого призводять підкилимні ігри та обман політиків.

Окремі з них були демобілізовані за кілька тижнів до того, як прибути на з’їзд. Тому переконані, що діяти методами попередників – це зрадити пам'ять про полеглих побратимів.

Зокрема, військовий Євген Терехов нагадав українцям ціну, яку ми сьогодні платимо за мир і спокій.

Він нагороджений за відважність Орденом мужності III ступеня. Сьогодні, впевнений він, є немало патріотів. Є чимало людей, які не підтримують тих, хто привів війну на Україну. «Патріоти, які знають ціну цієї країни, не перевелися. Кожен з нас – хто допомагав, переживав, воював, – кожен патріот, хоч має свій шлях», – упевнений Євген. «Девіз мого батальйону – «З нами Бог, за нами – Україна». Сьогодні я передаю його кожному з вас», – звернувся він до присутніх на з’їзді УКРОПу в Києві.

Долучитися до роботи в «Укропі» запрошують всіх громадян, які є патріотами. Об’єднання відкрите для ініціативних людей, які бачать Україну самодостатньою і розвинутою державою.

До слова, відомий український письменник Василь Шкляр увійшов до політради партії УКРОП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
Анонім Показати IP 15 Вересня 2015 07:08
Та вже краще Укроп,ніж голуб миру нед*н*шений
Анонім Показати IP 15 Вересня 2015 07:19
Я так розумію, мера вже призначили, на вибори можна не ходити.
Andrij Показати IP 15 Вересня 2015 09:06
Vse syper, tilku protu prezudenta bez majdana ne popresh ))))))
антонім Показати IP 15 Вересня 2015 09:11
Не спиш, скинув статтю і пишеш коменти?
Ярослав Показати IP 15 Вересня 2015 09:20
я підтримую Укроп і дуже надіюсь що вони зроблять що кажуть, а не так як усі папєрєднікі перед виборами, обіцянки роздають, а потім народу дулю
! до Ярослав Показати IP 15 Вересня 2015 13:25
Рабан зарішає 100%
Анонім Показати IP 15 Вересня 2015 09:21
О, Констанкевич є, приємно
Виборець Показати IP 15 Вересня 2015 09:26
Та я особисто готовий голосувати на посаду мера хоч за чорта, а би проти комсомольця Романюка.
Ірина Показати IP 15 Вересня 2015 09:29
будьте ласкаві, виберіть правильну тактику, бо вже набридла та ситуація, що в країні
Босс Показати IP 15 Вересня 2015 09:32
Дайош ли ячий майданчик у кож не двор
обласна рада Показати IP 15 Вересня 2015 09:42
напрацюють такі перебіжчики як Рубльов та компанія...
Ір Показати IP 15 Вересня 2015 11:23
Провалять вибори.
Новар Показати IP 15 Вересня 2015 12:16
Олігархи хочуть взяти реванш. Що буде з державою - Україна? Спочатку голосували за диктаторські закони, а зараз починається все знов. Прям як по-путінському сценарію, поки українці не натішаться.
Борщовик Показати IP 15 Вересня 2015 13:00
Мажорні Укропи
Андре Тан Показати IP 15 Вересня 2015 13:24
Ооооууу полегче, які люди Микита Тарасович! Молодець, так тримати! Як там магаз доречі)? В раду повинні зайти справжні патріоти, саме такі як Ви! І все а нас, тю тобто у Вас буде гаразд)!
Хлоп Показати IP 15 Вересня 2015 13:31
Слухайте, а де ж Осіпов??? А Шиба??? Чи вже ноги витерли об них??? Не заслужили милості хазяїна?
Анонім Показати IP 15 Вересня 2015 13:50
нагадайте палиці хтось історію взаємовідносин украінців і євреїв бо буде пізно
Справедливий Показати IP 15 Вересня 2015 17:45
Мене обурює, що туди попав Рубльов, цей перебіжчик-ж*** лиз, як міг його взяти в свої ряди Палиця, чи може не в курсі за цього діяча продажного, це позорище для всіх!!!
Оля Показати IP 15 Вересня 2015 19:15
Розвалив Рубльов Пенсійний фонд, розвалить і Державу нашу. А Бог все бачить...
Толя до Оля Показати IP 15 Вересня 2015 22:59
А можна його до нас в структуру, щоб він і для нас вибив нове приміщення з кондиціонерами і новою технікою де люди себе гідно почувають, більше б таких і працювалось би по іншому.
Лучанин Показати IP 15 Вересня 2015 20:58
30 процентів має бути женщін, а у вас гендерний принцип не витриманий. Виправляйтеся поки не пізно.
Анонім Показати IP 15 Вересня 2015 21:04
Ех, шкода і знову до влади снують олігархи!нова політична сила і всі ж, звичайно, думають, що буде краще!Але нажаль за цією новою "удавкою" стоїть Коломойський!((
Анонім Показати IP 15 Вересня 2015 21:40
В Україні і Росії горе-політики , які знущаються з простого народу... Це не політика, а це чорні , кримінальні вчинки влади !
не пацик Показати IP 16 Вересня 2015 01:19
Почалося !!! -але коли державними інститутами куруе не закон а гроші !-це шановні бандитизм -а що це таке я впевнений що Ви ще небачили .
ого Показати IP 16 Вересня 2015 08:58
Я,за Ігора Палицю,але ніяк за Товстенюка.Знаю його з студентських років,*** і хитрий *** але нацвирканий і понтовий.Ігор Петрович,я Вас дуже поважаю і бажаю Вам успіху.
ната Показати IP 16 Вересня 2015 09:38
ненажери
до палиці Показати IP 16 Вересня 2015 11:36
Ігор Петрович ви ВМІЕТЕ ПРАЦЮВАТИ і вже гарно виступаете.... але не забувайте що короля грае оточення...памятайте про це 24 години
закохана в Товстенюк Показати IP 16 Вересня 2015 12:19
Саша, вийми нарешті руки з кишені!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я Показати IP 16 Вересня 2015 20:49
Не смішіть курей, Рубльов так має відношення до того нового приміщення, як я до космосу, просто попередники в ЦНАП перейшли, а Романюк грамотно вирішив питання, то при чому тут Рубльов, він на все готове прийшов, а Євгенію вижили, і вижив той дурік Філіпчук, як земля таких носить? Але кара Божа не за горами!
До Я до Я Показати IP 17 Вересня 2015 00:58
Вижив Гаврилюк не тільки Філіпчук. За його наказом працюють Скучинський - колишній прокурор, Кухарик Юрій - колишній "охраннік" ГУ ПФУ. Також залучені працівники ПФУ міста луцька Луцька які здають Гаврилюк.
місцевий психіатр до До Я Показати IP 28 Листопада 2015 15:58
діагноз Ваш на лице, зверніться за консультацією до фахівців, бо поведінкові розлади психіки до добра ще нікого не довели.
старт Показати IP 18 Вересня 2015 12:49
а де коцан

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus