USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Ковелі гуртожиток викупили разом із людьми?

20 Червня 2011 11:41
Мешканці гуртожитку на вулиці Незалежності у Ковелі кажуть, що коли вирішили приватизувати свої кімнати, дізналися, що приміщення гуртожитку викуплене фізичною особою.
Про це обурені жителі написали у зверненні до депутата Волинської обласної ради Василя Байцима, – повідомляє ЗІК.
Копію документу виданню надала помічник обранця Наталія Штомпель.
Люди пишуть у зверненні до депутата: «Наслідуючи приклад мешканців інших гуртожитків, які є в Ковелі, ми почали клопотання щодо приватизації кімнат, у яких ми проживаємо багато років. Але виявлено неприємну новину – гуртожиток не має статусу житлової будівлі і взагалі викуплений фізичною особою. Тому ми не знаємо, що нас чекає у недалекому майбутньому».
А в цьому гуртожитку мешкають 44 родини. Це переважно малозабезпечені громадяни, зокрема, п’ятеро одиноких матерів, вдови, родини з маленькими дітьми.
Люди просять депутата втрутитися у ситуацію, адже придбати нове житло вони не в змозі.
«При цьому всьому ми платимо 350-400 гривень щомісячно за послуги. Ремонтні роботи ми робимо самі, тому що ремонт не робився з часів поселення», – пишуть люди у зверненні.
Василь Байцим запевнив, що втрутиться до цієї ситуації. «Але ще треба з’ясувати, чи справді продали гуртожиток разом із людьми», – зазначив він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 21 Червня 2011 08:06
а Голеви в Луцьку хіба не так само купили?
кк Показати IP 21 Червня 2011 11:16
Бідні люди- у 21 столітті процвітає ганебне кріпацтво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus