USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі вибрали заступників мера

19 Листопада 2010 09:04
На другому пленарному засіданні першої сесії Ковельської міської ради шостого скликання депутати затвердили двох заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів.
Ними стали Геннадій Сорока, який до цього працював на посаді першого заступника, та Ігор Прокопів, який працював на цій посаді і у попередній каденції, повідомляє сайт Ковельської міськради.
Керуючим справами виконавчого комітету знову став Борис Зінчук.
Посада першого заступника міського голови поки залишається вакантною.
Депутати ухвалили рішення щодо чисельності виконкому у кількості 9 осіб та затвердили його склад. До нього увійшли міський голова Олег Кіндер, заступник міського голови Геннадій Сорока, керуючий справами Борис Зінчук, начальник відокремленого підрозділу «Вагонне депо Ковель» ДТГО «Львівська залізниця» Олексій Богдан, голова правління ЗАТ «Ковельські ковбаси» Володимир Головатий, головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук.
У виконкомі також працюватимуть перший заступник міського голови та представник бізнесу.
Всі кадрові рішення депутати підтримали одноголосно. У залі були присутніми 35 обранців громади із 36.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus