USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій міськраді - новий «транспортник»

25 Грудня 2012 09:20
Управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради очолив Анатолій Миронюк (на фото).

Про це 25 грудня під час оперативної наради в мерії розповів Луцький міський голова Микола Романюк.

Нагадаємо, колишній начальник управління Рустам Дячук звільнився з посади наприкінці серпня з особистих причин.

Мерія витратили приблизно 4 місяці на пошуки нового головного «транспортника». Сьогодні ж стало відомо, що ним став Анатолій Миронюк.

51-річний Миронюк для ТК «Аверс» розказав, що закінчив Харківський інститут інженерів залізничного транспорту. «Працював 5 років у галузі перевезень. 19 років був керівником первинних профспілкових організацій ВАТ «Луцький автомобільний завод», - зауважив він.

Також посадовець пообіцяв працювати в законодавчому «полі» та стверджує, що нині потрібно віднайти баланс між наданням послуг з перевезення та потребою у цих послугах. «Збереження цього балансу - наше головне завдання», - відзначив чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Koret Показати IP 25 Грудня 2012 10:04
Коли вже розділять це управління на два. Не може існувати в сучасному світі дві різних гілки: транспорт це комунікації,а зв'язок це телекомунікації, інтернет. Головою управління ставлять завжди залізничника, автомобіліста, а зв'язківці завжди в ж...і, тому що один одного не розуміють.
Лучанин до Koret Показати IP 25 Грудня 2012 12:42
Ну я все в одному. І порядок навів би, при нормальних умовах. Але в це кодло нізащо не піду, тому що там чесні та порядні люди ніколи не потрібні. Вони шукали 4 місяці людину яка могла б придумати новий підхід для відмивання бабок. От зараз всіх автозаводських нездар збирають - в ЛПЕ, тепер сюди. Причина тут далеко не в розумінні!
Бармалєй Показати IP 25 Грудня 2012 12:07
Спеціаліст, блін, широкого профілю. 19 років проспав на автозаводі , а тепер дяді треба до пенсії десь прокантуватись.
SET Показати IP 25 Грудня 2012 15:42
На 100 % згідний, завод став а до пенсії треба ще дожити))) Реформатор йо* його мать. Буде сиідти і штани протирати. Чому в міській раді все робиться через *опу? Невже не можна було оголосити конкурс і тому хто дійсно пройде за результатами конкурсу дати цю посаду. Це була б можливо молода людина без "совєтского" досвіду, який по суті і нікому не потрібен, зате з новими ідеями і новим підходом до роботи, своїм баченням всіх проблем і шляхів їх вирішення!!! Але хіба в міськраду беруть на роботу щоб люди працювали? Ніколи! Все по блату, а би як кажуть "стаж рахувався"!!! Уроди
МАКУЛАТУРА Показати IP 25 Грудня 2012 18:42
а як же картон, а як же рубероїд? ПРОПАЛО ВСЬО!!!
він Показати IP 25 Грудня 2012 19:53
Ребята, він 19 років був головою профкому на КРЗ, помагав всім власникам його дерибанити, ніколи проти не піскнув.До того на путях майстром був, на хвилі народного руху в профсоюзи попав.В нього сумашедший досвід нічогонедєланія.Таких Романюку і треба.А взагалі призначення дивне. Ценедалека людина.
олесандр Показати IP 26 Грудня 2012 02:24
а шо вам середа не понравивсья завжди на свому мисци а ви идиоти миняйетесь не можете ни як нажратись
людина Показати IP 28 Лютого 2013 21:20
це людина з великої букви!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus