USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькому пологовому спочатку голосують – потім народжують

17 Січня 2010 14:33
На спецдільниці № 72 у Луцькому пологовому будинку зареєстровано 127 виборців. Утім, не виключено, що до кінця дня їх буде більше, - кажуть у ДВК.
«Всі члени комісії у повному складі. Є у нас і восьмеро спостерігачів. Можливо, кількість виборців у нас зміниться, будуть додані жінки, які сьогодні поступили у пологовий», розповіла голова ДВК № 72 Валентина Панасюк.
За словами головою ДВК, на цій дільниці є й троє виборців, які голосують за межами приміщення для голосування. Зі скринькою до них члени ДВК прийдуть по обіді.
«У нас специфічна дільниця. Наші виборці, жартуючи, просять по два бюлетені, але поки що ми даємо один. Є інформація, що деякі виборці, які сьогодні проголосували вже поступили у пологовий зал», - каже Валентина Панасюк.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus