USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У луцькраді «роздають» догани

7 Листопада 2013 18:26
У Луцькраді оголосили дві догани і прийняли рішення щодо кадрових змін серед головних комунальників міста, - повідомили у прес-службі Луцькради.
Згідно з підсумками аналізу діяльності комунальних підприємств за 9 місяців цього року міський голова Микола Романюк прийняв рішення оголосити догану директору комунального підприємства «Зелене господарство Луцька» Володимиру Мирці за неналежне виконання службових обов’язків.
Директору комунального підприємства «Луцькреклама» Олександру Ковальському теж буде оголошена догана за значне збільшення дебіторської заборгованості на балансі комунального підприємства, що зменшує фактичне надходження коштів до бюджету міста.
Також прийнято рішення щодо припинення трудових відносин з директором комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Олександром Кралюком відповідно до умов передбачених контрактом.
Кадрові рішення щодо інших керівників комунальних підприємств будуть прийняті згідно з результатами діяльності за 2013 рік.
Нагадаємо, що вчора, 6 листопада, під час засідання виконавчого комітету розглядалося питання «Про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств згідно з підсумками 9 місяців 2013 року». Цьому передував детальний аналіз роботи кожного комунального підприємства, зокрема, виконання фінансових планів, показників ефективності та використання комунального майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus