USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькраду вливатимуть «молоду кров»

13 Квітня 2010 09:41
Луцька міська рада шукає талановиту молодь, яка зможе працювати потім у лавах міських чиновників.

Під час оперативної наради заступник луцького міського голови Микола Іванюк розповів, що у стінах мерії триває кадрова робота. Зокрема, йдеться про стажування молоді. Так, минулоріч у муніципалітеті стажувалося 148 студентів всіх вищих навчальних закладів Волині.

Більшість успішно пройшли випробування роботою і були зараховані до кадрового резерву Луцькради. Троє стали працівниками мерії. Тому міськрада вирішила розпочати пошук нових молодих кадрів. Студентських свіжих ідей чекають у сфері розвитку зеленої зони міста, транскордонної співпраці, туристичної привабливості обласного центру, стратегічного розвитку міста.

«Також до співпраці залучені і комунальні підприємства міста. Тому ми закликаємо керівництво вузів сприяти тому, щоб їхні студенти проходили стажування у нас. Адже це реальний перший досвід роботи», - сказав Микола Іванюк. Уже розпочалося анкетування бажаючих попрацювати у міській раді, а в майбутньому, можливо, стати чиновниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
чиновник Показати IP 13 Квітня 2010 10:46
Молодої крові Іванюка вже не достатньо? Давайте ще кілька дітей призначимо на посаду заступників Сороки, Соколовської.....
molodyj Показати IP 13 Квітня 2010 11:41
Краще молодий Іванюк ніж стар пери Сорока і Соколовська

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus