USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку демонтують небезпечні дитячі майданчики

20 Квітня 2010 11:01
Чиновники Луцькради перевірили стан дитячих і спортивних майданчиків - загалом оглянуто 34 об’єктів.

Директор департаменту молодіжної політики і спорту Володимир Пащенко під час сьогоднішньої оперативної наради розповів, що у 2008 році протягом 3-4 місяців у місті спорудили 2 спортивні та 5 дитячих майданчиків. Цього року завдяки департаменту ці майданчики відремонтовано. Їх підфарбували на Київському майдані та бульварі Дружби народів. Минулого тижня також прибрали від сміття територію навколо спортивних і дитячих майданчиків.

Працівники департаменту проаналізували, в якому стані сьогодні дитячі та спортивні майданчики, які залишалися із радянських часів. Володимир Пащенко запропонував, щоб майданчики, які становлять небезпеку для дітей, були демонтовані. Інші – відремонтовані.

«20 площадок стоять на черзі на капітальний ремонт. Іще 14 – у черзі на будівництво. Я звертаюся до мешканців Луцька, аби вони допомагали працівникам «Спорту для всіх» утримувати майданчики у належному стані і брати участь у толоках із прибирання дворів», - сказав Володимир Пащенко.

Він закликав, аби політики не вивішували білборди, а, ліпше, підфарбовували дитячі і спортивні майданчики.

Міський голова Богдан Шиба зауважив, що журналісти допоможуть виявити неполагоджені і неприбрані майданчики.

«Прошу серйозно і без сміху поставитися всіх до цієї проблеми. Якщо у дітей та молоді не буде вибору, вони підуть пити пиво. Має бути альтернатива», - сказав Шиба.

Перший заступник міського голови Лариса Соколовська зазначила, що поки дитячі та спортивні майданчики мають залишитися на утриманні міста, а не ЖКГ. Останні не мають таких значних прибутків, щоб частину коштів витрачати на утримання ігрових територій.

«Варто замислитися над тим, щоб міський водоканал і «Луцьктепло» виділяли посильну допомогу для підтримання майданчиків у належному стані», - сказала Соколовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 20 Квітня 2010 12:52
"Якщо у дітей та молоді не буде вибору, вони підуть пити пиво. Має бути альтернатива», - сказав Шиба." Да, а если у 16-летней молодежи будет площадка с качелями, они будут на качелях кататься. Что за талант такой у человека, любую идею до абсурда довести.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus