USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку фестивалять ветерани

5 Травня 2010 14:08
До 65-тої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 5 травня у Луцьку стартував одноденний обласний фестиваль «Тих днів не змовкне слава».

Фестиваль проводиться у Палаці культури міста та розпочався опів на першу дня. Подію повинен був відкривати голова ОДА Борис Клімчук, проте той не зміг прийти і направив замість себе свого заступника Олександра Курилюка.

Курилюк зазначив, що «сьогодні особливий день, особливе свято на кілька днів. Цьогоріч у нас будуть дуже масштабні заходи з нагоди дня перемоги… Кілька років останніх була дискусія, були приписані певні моменти, які містили проблеми політичного характеру, та не бачили життя тієї людини, яка в своєму житті зробила подвиг. Сьогодні ми повинні попросити вибачення за те, що замало уваги приділяли вам, не вберегли від старості, від болю».

На фестиваль прибули учасники практично з усіх районів Волині. Аматорські колективи, учасниками яких є ветерани війни і праці, а також національно-визвольних змагань, показуватимуть свої вміння в сфері вокально-хорового мистецтва та розмовного жанру.

Фестиваль проводиться традиційно вже кілька років поспіль, проте через фінансову кризу минулого року концерт відмінили, - повідомив начальник управління культури ВОДА Володимир Лисюк.

Цьогоріч на фестиваль прибули 17 колективів. Учасники ретельно готували не лише концертні номери, а й спеціально шили костюми. Оцінюватиме конкурсантів поважне журі, яке очолив народний артист України Олександр Огородник.

Проте розподіляти місця між конкурсантами журі не буде, а надасть почесні дипломи та пам’ятні подарунки усім учасникам дійства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus