USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку не відкриватимуть дитячих майданчиків

24 Лютого 2011 13:52
У Луцьку не будуть відкривати нових дитячих майданчиків, натомість ремонтуватимуть старі.
Про це 24 лютого на прес-конференції повідомив міський голова Микола Романюк.
«Ми в цьому році плануємо відремонтувати шашково-шахматний клуб, відкрити спортивний клуб для дітей, які будуть займатися боксом. Також будемо працювати над тим, щоб були дитячі спортивні майданчики. Хоча я не скажу, що будемо будувати нові, бо дуже тут прикро», – сказав міський голова.
За його словами, не всі лучани вміють берегти те, що для них роблять.
«Наприклад, вчора на сесії міської ради пан Чернецький (Олег Чернецький – депутат міської ради, – «ВН») сказав, що він перед виборами поставив 20 дитячих майданчиків. Нещодавно подивився – тільки два лишилося цілими», – зазначив Романюк.
Водночас мер зазначив, що в Луцьку є близько 60 дитячих спортивних майданчиків, які перебувають у неналежному стані.
«Там розтрощено все, поламано. От їх і треба привести в порядок», – сказав міський голова.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Scouce Показати IP 24 Лютого 2011 16:43
та ладно, вибори через рік буде кому ставити
небайдужа Показати IP 24 Лютого 2011 17:03
і не треба! може до цього часу ми поздихаємо або повиїзджаємо.А землі, до речі, і так нема. Навіть та на якій наші будинки (особливо нових мікрорайонів стосується)вне закона. Хто зна які там дозволи давалися?
Амур Показати IP 24 Лютого 2011 17:20
Зоя сидить красива, як квіточка. Як рання хризантема. Розумниця, дипломатична, з класичним підходом до людей. Нарешті в журналістів зявилось багато інформації про роботу ради. Все подається красиво, зі знанням справи, лаконічно. Шкода лише, що їй одночасно доводиться розчищати наслідки "апофеозу плодотворної діяльності" Радавської. Але нічого, вона це зробить. Щасти вам, Зоя Василівна!!!
Сєня про фото Показати IP 24 Лютого 2011 17:34
Н-дя, гарненька дівчИна, приємно дивитися. Особливо,якщо порівнянти з попередницею - тьотьой жабой. Навіть пан Мер якось на її фоні краще сприймається :-)
Ербод Показати IP 24 Лютого 2011 22:59
Дійсно все добре і перед Засею чистий не зламаний дорослий майданчик. Все так добре... Треба на цих розтрощених майдачиках повісит це фото і у людей наступить адміністративна благодать! Особливо у дітей які будуть розглядати тьотю і думати ось це наш майбутній майданчик. Він такий красивий, щн не ротрощений. Все так дореееее!
Exaboto до Ербод Показати IP 25 Лютого 2011 00:23
:)
Сашуля Показати IP 25 Лютого 2011 09:39
Риторический вопрос: а если бы построили, то долго бы они простояли?
коментатор Показати IP 25 Лютого 2011 09:46
В нас в дворі перед виборами теж встановили дитячий майданчик. Карусельку діти зламали на 3-ій день. І не тому, що "не всі лучани вміють берегти те, що для них роблять", а тому що цю карусельку, як і всі конструкції "передвиборних" дитячих майданчиків "добросовісно" виготовляла фірма "Смайлик" на чолі з "порядним" Вовою Дмитруком. Зламану карусельку Вова забрав і пообіцяв замість неї пісочницю. Везе ще досі.
Dyssja Показати IP 25 Лютого 2011 19:01
от і ще один пункт де будуть діватись гроші на ремонт майданчиків який ніхто це буде бачити, так само як і очищення Луцька від снігу воно на папері є але в реалі його ніхто не бачить, фокус покус.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus