USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку оголосили конкурс на встановлення 5 дитмайданчиків

17 Серпня 2010 12:11
Луцька міська організація партії «Наша Україна» та Громадська організація «Громадська ініціатива» оголосили міський конкурс на встановлення п’яти дитячих майданчиків прибудинкового формату.
Конкурс проводиться в рамках проекту «Подаруймо дітям радість!» за підтримки депутата Луцької міської ради Андрія Козюри.
Організатори кажуть, що основна мета конкурсу – сприяти зміцненню здоров’я дітей та створити умови для спільного родинного дозвілля шляхом розширення мережі дитячих майданчиків у місті Луцьку.
Місця для встановлення дитячих спортивних майданчиків обираються лише на конкурсній основі.
До участі в конкурсі запрошуються ініціативні групи, місцеві громади та громадські організації.
Для участі в конкурсі необхідно подати:
- заявку на участь у конкурсі (можна отримати в організаторів);
- підписи мешканців згодних на встановлення дитячого майданчика зазначивши прізвище, імя, по-батькові, та адресу проживання;
- фотографії місця (3-5 кольорових фото) та графічна схема у довільній формі, де планується встановити дитячий майданчик.
- довідку від ЖКП, ОСББ, житлово-будівельного кооперативу про згоду на передачу дитячого майданчика на баланс та його подальше обслуговування.
Конкурс проводиться на території міста Луцька з 15 серпня до 10 вересня 2010 року.

Заявки на конкурс треба надсилати до 10 вересня за адресою: 43010, м. Луцьк, вул. Коперника, 8а.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті Андрія Козюри www.koziura.com.ua або за телефоном організаторів 28-34-85.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
анонім Показати IP 17 Серпня 2010 12:26
А що власних ідей не має? Копіюємо Чернецького?
філ Показати IP 17 Серпня 2010 13:50
до чого тут чернецький?Андрій Козюра вже кілька років займався цим питанням)))чернецький хай далі тиче дерева в землю по всьому Луцьку і будує мости, теж непогано))))
маха Показати IP 17 Серпня 2010 13:58
ідея не нова, але вже хай краще діти мають сучасний майданчик в дворі,а не заржавілі обломки на яких можна покалічитись. і не важливо хто їх дітям подарує чи Чернецький чи Козюра.
Виборець Показати IP 17 Серпня 2010 14:00
Ех, вибори почались... Зараз як манна з небес посиплються майданчики, гречка, обіцянки всім всього
вого КРОК Показати IP 17 Серпня 2010 15:04
Загалом ідея позитивна, тільки ось незрозуміло - "...Місця для встановлення дитячих спортивних майданчиків обираються лише на конкурсній основі..." Навіщо така помпезність?Просто встановіть й все.
Для вого КРОК Показати IP 17 Серпня 2010 15:10
Конкурсна основа - засіб для вичленування активістів (їх буде долучено до агітаційної роботи), збір підписів - скрита реклама.
ого Показати IP 17 Серпня 2010 17:06
конкурс він і є конкурс, щоб майданчик отримали ті хто його справді потребує, а не ті хто хоче щось отримати на халяву
Зацікавлені Показати IP 17 Серпня 2010 17:34
Майданчика потребують діти, котрі проживають у будинку 29 б на вул. Конякіна. Але оскільки цей будинок досі "зданий" тільки на паперах і люди там живуть на "пташиних правах" - завдяки вправним рукам пані Соколовської, то й не бачити дітям майданчика. Довідки з ЖЕКу ніхто не дасть. Для чого такі конкурси, пане Козюро? Добрі справи робляться тихо.
Иван Показати IP 17 Серпня 2010 18:51
Противно смотреть на предвыборную заботу наших депутатов, мэров и претендентов. Мы должны понимать, что это только начало, в сентябре будет ещё похлеще. И нам всем этим надо пользоваться, а голосовать по совести!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus