USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку плавиться асфальт. ФОТО

9 Серпня 2013 07:01
На деяких зупинках громадського транспорту розплавлений асфальт зморщився і навіть повиступав з проїжджої частини дороги на пішохідну, інформує Під прицілом.
Асфальтове покриття автомобільних доріг у Луцьку, очевидно, плавиться через сильну спеку.


Такою ситуацією обурені підприємці та покупці «Центрального» ринку. Торгаші стверджують, що конструкції їх контейнерів просто таки вгрузають у розплавлений асфальт, а покупці заявляють, що йдучи залишають сліди від взуття на дорожньому покритті.
Однак відповідальні служби міста не поспішають діяти. Журналістам видання навіть не вдалося знайти їх на робочому місці, аби розпитати про обізнаність із цією ситуацією та які заходи треба здійснити, щоб уникнути й надалі руйнування асфальту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вінстон Показати IP 9 Серпня 2013 08:09
Кожен рік плавиться! Особливо на зупинках, а міській раді пох....! Вони на джипах своїх ще й не таке болото проїдуть....
PallMall Показати IP 9 Серпня 2013 09:12
У країнах де ще більша жара буває асфальт якісно роблять і він не плавиться, а у нас... вкрадуть, а потім він плавиться!:)
Ривек Показати IP 9 Серпня 2013 11:16
Як же йому не плавитись, якщо на 90% пісок і смола

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus