USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку побільшало маршруток

2 Серпня 2011 17:09
У Луцьку на автобусні маршрути № 30, 31 та 32 додали по одному резервному автобусу, що, за словами чиновників, забезпечить безперебійність у роботі маршруту.

Про це повідомили 2 серпня у Луцькій міській раді

На маршрути № 30, 31 та 32 додали по одному резервному автобусі. Такий автобус у випадку поломки котроїсь з машин на рейсі зможе замінити її, аби уникнути «дірки» у графіку, - пояснили у транспортному відділі управління економіки Луцької міської ради.

Як пояснив провідний спеціаліст транспортного відділу Роман Зеленчук, окрім цього, на маршрут № 32 додали ще один автобус. Таким чином замість восьми автобусів маршруту №32 відтепер курсуватиме дев'ять автобусів. Це вплине на інтервал руху між рейсами – він стане меншим, - запевнили у міськраді.

Також змінено графік руху маршруту № 30 - тут теж зменшили інтервали між рейсами.

А на маршруті №16, на який поступало багато скарг через відсутність кнопки сигналу сповіщення водіїв про зупинки, в автобусах зробили додаткові написи, які вказують на місце розташування кнопки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 2 Серпня 2011 20:28
Надпис який: "Хочеш вийти - кричи!"? А в нас що тендери проходили без існування резервних машин? Що ще новенького вилізе?
ЕЗДЕЦ Показати IP 3 Серпня 2011 12:15
Е пропозиція, що б на інтернеті обнародили графіки виїздів маршруток з кінцевих зуинок.А також по можливості заклали інфориацію про оріентовні підїзди маршруток на основні,не по вимозі ,зупинки.
саньок Показати IP 7 Серпня 2011 13:03
ви б краще маршрут 9 добавили а то вечно як сільотки в банці натюковано шо в день шо ввечірі а ще такі корчі їздять шо водій небо бачить а не трасу мабуть у луцьку робили а на повороті здаеця перекиниця особливо як людей багато .
ЛУЧАНКА Показати IP 8 Серпня 2011 10:21
А ЧОМУ МАРШРУТ №9 КОШТУЄ НЕ 1.50 , 5 ГРН. цЕ Ж МАРШРУТКИ ВІД ТРОЛЕЙБУСНОГО ДЕПО. от ЯКИЙ ЗАРОБІТОК, ВСЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus