USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку, поблизу школи, з’явилася небезпечна яма. ФОТО

20 Серпня 2013 16:21
У Луцьку поблизу школи №26, нещодавно вирили великий котлован. Однак ніхто не спромігся його навіть загородити чи виставити попереджувальні знаки про те, що тут здійснюються роботи, інформує «Під прицілом».
Зокрема, мешканці навколишніх будинків розповіли, що поруч будується триповерхова будівля, до якої підводять комунікації. Саме для цього і рилась величезна яма.

Журналіст видання вирішив з'ясувати хто саме вирив цей котлован, чому його ніхто не загородив парканом та хто за це відповідатиме. Однак у телефонній розмові директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький повідомив, що у відділі інформації про цей котлован немає жодної інформації.

Разом із тим, він запевнив, що обов’язково звернеться в Інспекцію Державного архітектурно-будівельного контролю, «тому що дозволи на будь-які роботи беруться у них».
«А те, що котлован навіть не загородили, я вважаю, порушення правил техніки безпеки», - сказав Кубіцький.

Що ж до інспекції держархбудконтролю, то там повідомили, що нічого не знають про цей об'єкт і зауважили, що за коментарями журналістам варто звертатись до керівництва, а не рядових службовців. Однак, очільника інспекції застати на робочому місці майже не реально, він постійно десь у справах.
Тим часом місцеві мешканці планують звертатись до міської влади з проханням проконтролювати будівництво та земельні роботи і змусити винуватців встановити попереджувальні знаки і огорожу до того, як хтось туди впаде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
обізнаний Показати IP 21 Серпня 2013 10:24
Це спеціальна таємна яма імені мера Миколи Романюка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus