USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку погано харчують дітей

31 Березня 2011 18:29
Непоодинокі порушення норм щодо перебування та навчання, а також відпочинку, харчування та задоволення гігієнічних потреб дітей-інвалідів виявлені у навчальних закладах обласного центру та Луцького району.

Про це повідомили у прокуратурі міста Луцька.

«У навчальних закладах міста подекуди не забезпечені необхідні умови щодо норм харчування,» - розповіла помічник прокурора міста Світлана Куприянчик.

«Стало відомо й те, що розпорядженням Луцького міського голови щодо організації та норм видатків на харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста на 2010-2011 навчальний рік безкоштовне харчування у КЗ «Луцькій навчально-реабілітаційний центр Луцької міської ради» передбачено лише в розмірі 8 гривень», - додала Куприянчик.

Ці гроші не забезпечують виконання встановлених фізіологічних норм харчування, оскільки на виділені кошти можливо забезпечити лише дворазове харчування, - кажуть у прокуратурі.

У закладі діти 1-5 класів отримують на полуденок тільки чай і булочку за батьківські кошти, учні 6-9 класів взагалі не отримують полуденку, хоча заклад працює за режимом до 17:30 год. Тому харчування дітей не є збалансованим та раціональним, - стверджують правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
t0tal Показати IP 31 Березня 2011 20:24
а хто може прокоментувати харчування дІтей без полуденку в КрупІвськІй школІ-ІнтернатІ для дІтей з вадами зору?
лучанка Показати IP 1 Квітня 2011 19:49
Нехай прокоментує головний освітянин області. Чи він вважає що такі діти обійдуться без полуденків, аби свої власні тільки наїлись. Їм наші діти до одного місця, думає що люди будуть мовчати
потап Показати IP 1 Квітня 2011 21:29
а Крупівська школа інтернат це не Романюкова парафія це треба запитати в Поповича М.М.
освітянка Показати IP 1 Квітня 2011 21:33
перевіряли, мабуть, тільки заклади міста, доберуться ще й до інших.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus